close

Filter

Visa resultat

Jämför MBA-program Modemarknadsföring

En MBA är en doktorsexamen erbjuds till individer som avslutar kurser i företagsekonomi utöver de som erbjuds i ett grundutbildningsprogram. Erhålla en mästare i företagsekonomi kan öppna många fler karriärmöjligheter eller bana väg för doktorsexamen. Vad är en MBA i Fashion Marketing? Kurser som erbjuds i modeprogrammet varierar och kan fokusera på allt från kommande modetrender… Läs mer

En MBA är en doktorsexamen erbjuds till individer som avslutar kurser i företagsekonomi utöver de som erbjuds i ett grundutbildningsprogram. Erhålla en mästare i företagsekonomi kan öppna många fler karriärmöjligheter eller bana väg för doktorsexamen.

Vad är en MBA i Fashion Marketing? Kurser som erbjuds i modeprogrammet varierar och kan fokusera på allt från kommande modetrender till kundrelationshantering och från historien om bildkonst till vad som krävs för att utveckla sin egen modeshow. Studenter kan lära sig om företagsstrategi, teambyggnad, immaterialrätt och licensiering, digital marknadsföring, E-reputation, varumärkeshantering, konsumentbeteende och ett antal andra värdefulla ämnen.

Personer som bedriver en examen i modemarknadsföring tenderar att examinera med många värdefulla färdigheter, bland annat att skapa tänkande, dataanalys och marknadsföring. Var och en av dessa egenskaper kan visa sig vara värdefull inte bara inom modebranschen utan även inom flera andra sektorer.

Kostnaden för undervisning för vilken typ av examen som helst varierar från skolan till skolan och platsen till platsen. Om studenter vill ha en examen i mode marknadsföring, bör de tala med en rådgivare och göra adekvat forskning.

Modebranschen är en spännande, full av många spännande karriärmöjligheter för personer som har en examen i området. En person med en MBA i Fashion Marketing kan hålla en av många stimulerande jobbtitel, inklusive men inte begränsat till merchandiser, visuell merchandiser, detaljhandelsköpare, stylist, modedesigner, modejournalist, evenemangschef och PR.

Var man kan få en examen beror på plats, budget och befintliga ansvarsområden. Online grader erbjuder flexibilitet, vilket kan visa sig vara lämpligt för dem som har flera skyldigheter. För att få veta mer om kursutbud nära dig, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
  • Populärt Senaste Titel
  • Populärt
  • Senaste
  • Titel
Sacred Heart University
Bauru, Brasilien

MBA-kursen i modeföretagsledning kompletterar utbildningen av proffs inom områdena modedesign, design, administration, reklam, PR, och ger grundläggande kunskaper för detaljha ... +

MBA-kursen i modeföretagsledning kompletterar utbildningen av proffs inom områdena modedesign, design, administration, reklam, PR, och ger grundläggande kunskaper för detaljhandel och tjänster på olika nivåer och skalor med målet att perfektionera processer och garanterar kvalitet i modeprodukter från produktion till marknadsföring. -
MBA
Engelska, Spansk, Portugisiska
Mar 2022