close

Filter

Visa resultat

Jämför MBA-program Modedesign

En MBA är en doktorsexamen tilldelad studenter som bedriver högre utbildning i företagsledning. Många väljer vuxenutbildning för att öka sin vinstpotential och öka deras önskemål på arbetsmarknaden. Några individer med en företagsekonom pågår för att tjäna sina doktorander. eller doktorsexamen. Vad är en MBA i Fashion Design? Detta speciella modeprogram fokuserar på att utrust… Läs mer

En MBA är en doktorsexamen tilldelad studenter som bedriver högre utbildning i företagsledning. Många väljer vuxenutbildning för att öka sin vinstpotential och öka deras önskemål på arbetsmarknaden. Några individer med en företagsekonom pågår för att tjäna sina doktorander. eller doktorsexamen.

Vad är en MBA i Fashion Design? Detta speciella modeprogram fokuserar på att utrusta studenter med de färdigheter de behöver för att designa lyxkläder, marknadsför varumärken och uppnå framgång i modebranschen. Förutom att lära sig stiltrender och hur man skapar hållbara, lyxiga kläder, kan eleverna också ta kurser som fokuserar på köp och merchandising, visar, och design och stiltrender. Kurser kan också fokusera på ritning, textilinnovationer, PR och styling.

En grad i modedesign kan utrusta studenter med flera önskvärda färdigheter, inklusive men inte begränsat till förmågan att analysera trender och utveckla designlösningar som är innovativa och unika. Dessutom tenderar utexaminerade av programmet att ha en stark förståelse för kundbeteendet. Var och en av dessa egenskaper översätter sig bra för att fungera inom en rad olika områden.

Kostnaden för en MBA i Fashion Design beror verkligen på. Plats och programmets varaktighet är två huvudfaktorer som kan påverka slutkursen. En student ska genomföra grundlig forskning innan han / hon skriver in i ett program.

Modeindustrin växer alltid, och därför söker branschledare alltid efter designers och innovatörer. Kandidater från ett designprogram har möjlighet att utforska många spännande karriärmöjligheter med jobbtitel som inkluderar modedesigner, stylist, trendprognoser, merchandiser, tidningsjournalist, evenemangschef, PR-chef och detaljhandelsköpare. Många får möjlighet att arbeta internationellt.

De som vill ha en examen i mode har många alternativ när det gäller inlärningsinstitutioner. Många universitet erbjuder online-klasser, som är praktiska. För att lära dig mer om dina alternativ, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
  • Populärt Senaste Titel
  • Populärt
  • Senaste
  • Titel
IFA Paris
paris, Frankrike

Vad är modeens framtid och hur kommer tekniken att påverka det globala modelsystemet? Den här första kursen kommer att förbereda dig för de utmaningar som modebranschen står i ... +

Vad är modeens framtid och hur kommer tekniken att påverka det globala modelsystemet? Den här första kursen kommer att förbereda dig för de utmaningar som modebranschen står inför. -
MBA
Heltid
Engelska
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet