MBA-program Miljövetenskap

Jämför MBA-program Miljövetenskap

Miljövetenskap

När de flesta människor tänker på någon med en MBA, idén om ett företag härdat, kommer allvarligt professionella att tänka på; Men det finns mer till området för företagsekonomi än svarta kostymer och portföljer. Undrar du, "Vad är en MBA i miljön?" Du kanske vill överväga detta givande alternativ.

När världen blir allt mer miljö försiktiga, är stora företag att göra övergången för att spara energi, sprida medvetenhet bland kunder och medarbetare, samt etablera gröna affärsmetoder. En MBA i miljö-programmet är utformat för att utbilda deltagarna om miljöpolitik och lära dem att integrera denna kunskap till den professionella världen. Detta innefattar upprättande politik för organisationer, utbilda andra på sin gröna effekter, och hjälpa till att etablera och främja miljövänliga affärsmetoder.

Eftersom det finns en stark impuls i den professionella världen att öka miljömedvetenhet, är arbetsmarknaden god för alla som bedriver denna grad. Men för många den kunskap som de arbetar för att göra världen till en bättre plats är den största drivkraft.

Även kostnaden för att gå i skolan varierar beroende på institution, det finns många fler alternativ som finns idag än det en gång var. Det var inte länge sedan att driva en MBA innebar att sätta din karriär på is och gå tillbaka till skolan för två till fyra år. Inte bara var det en skrämmande tanke, det var också en dyr en; Men med tillväxten av online masterprogram i dag kan vem som helst gå tillbaka till skolan. De flesta online institutioner erbjuder prisvärda, flexibla klasser som är avsedda för elever som har ytterligare skyldigheter utanför skolan.

Det finns många lediga jobb för människor som får en MBA i miljö. För en tid sedan, är stora företag söker miljöchefer för att upprätta och främja miljömedvetenhet politik. Andra karriärmöjligheter bland annat att arbeta för ideella organisationer, som fungerar som projektledare, eller arbetar i regeringen.

 

Studenter intresserade av en examen på nätet bör börja med att utforska vår hemsida och forska de program vi erbjuder. Sök efter ditt program nedan och kontakta antagningskontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten form.

Läs Mer

MBA - fokus på förnybar energi och miljöförvaltning

SRH Hochschule Berlin
Campusstudier Heltid 3 terminer March 2019 Tyskland Berlin

Förbered dig för utmanande uppgifter i högsta ledningen i ett av de snabbast växande branscher i hela världen! [+]

MBA - fokus på förnybar energi och Miljöledning

Kursen riktar sig främst till yrkesverksamma från förnybar energi och miljöförvaltning sektorn som vill skaffa sig mer djupgående branschkännedom för att kvalificera sig för ledande positioner.

Förnybar energi och miljöförvaltning sektorn är ett område med stora karriärmöjligheter. Chefer som har både erfarenhet och fördjupade kunskaper i miljöledning är i hög efterfrågan. I MBA med fokus på förnybar energi och miljövårdsprogram kan du skaffa nödvändig verksamhet kunskap och lära känna förnybara energikällor industrin utan att ta en paus från ditt arbete och karriär.

I MBA med fokus på förnybar energi och miljö ledaregenskaper markeras och ämneskompetens och metodkunskaper stärks. I tre terminer du kommer att förvärva kunskaper utökad verksamhet i fem ledarskap inriktade kompetensområden och diskutera relevanta trender och metoder inom området förnybar energi och miljöförvaltning.... [-]