MBA-program Miljövetenskap

Jämför 3 MBA-program Miljövetenskap

Miljövetenskap

När de flesta människor tänker på någon med en MBA, idén om ett företag härdat, kommer allvarligt professionella att tänka på; Men det finns mer till området för företagsekonomi än svarta kostymer och portföljer. Undrar du, "Vad är en MBA i miljön?" Du kanske vill överväga detta givande alternativ.

När världen blir allt mer miljö försiktiga, är stora företag att göra övergången för att spara energi, sprida medvetenhet bland kunder och medarbetare, samt etablera gröna affärsmetoder. En MBA i miljö-programmet är utformat för att utbilda deltagarna om miljöpolitik och lära dem att integrera denna kunskap till den professionella världen. Detta innefattar upprättande politik för organisationer, utbilda andra på sin gröna effekter, och hjälpa till att etablera och främja miljövänliga affärsmetoder.

Eftersom det finns en stark impuls i den professionella världen att öka miljömedvetenhet, är arbetsmarknaden god för alla som bedriver denna grad. Men för många den kunskap som de arbetar för att göra världen till en bättre plats är den största drivkraft.

Även kostnaden för att gå i skolan varierar beroende på institution, det finns många fler alternativ som finns idag än det en gång var. Det var inte länge sedan att driva en MBA innebar att sätta din karriär på is och gå tillbaka till skolan för två till fyra år. Inte bara var det en skrämmande tanke, det var också en dyr en; Men med tillväxten av online masterprogram i dag kan vem som helst gå tillbaka till skolan. De flesta online institutioner erbjuder prisvärda, flexibla klasser som är avsedda för elever som har ytterligare skyldigheter utanför skolan.

Det finns många lediga jobb för människor som får en MBA i miljö. För en tid sedan, är stora företag söker miljöchefer för att upprätta och främja miljömedvetenhet politik. Andra karriärmöjligheter bland annat att arbeta för ideella organisationer, som fungerar som projektledare, eller arbetar i regeringen.

 

Studenter intresserade av en examen på nätet bör börja med att utforska vår hemsida och forska de program vi erbjuder. Sök efter ditt program nedan och kontakta antagningskontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten form.

Läs Mer

MBA Renewables

Renewables Academy AG (RENAC)
Online Online och Campus-kombinerat Deltid 5 terminer October 2018 Tyskland Berlin + 1 fler

Online masterexamen MBA Renewables ger en Master of Business Administration med fokus på förnybar energi och energieffektivitet. [+]

Beuth University of Applied Sciences Berlin och Renewables Academy (RENAC) erbjuder gemensamt det första distansprogrammet med chansen att få en civilingenjörsexamen med inriktning på förnybar energi och energieffektivitet - MBA Renewables.

Programmet kombinerar ekonomisk, teknisk, juridisk, politisk och organisatorisk kunskap skräddarsydd för industrin för förnybar energi och energieffektivitet. Tack vare det holistiska tillvägagångssättet får eleverna en översikt över och förstår:

olika RE-teknologier och deras tillämpningar och fördelarinternationell energipolitikstödmekanismer för grön energiteknikhur man använder dessa teknologier lönsamt inom industrin... [-]

MBA - Fokus På Förnybar Energi Och Miljöförvaltning

SRH Hochschule Berlin
Campusstudier Heltid 3 terminer September 2018 Tyskland Berlin

Förbered dig för utmanande uppgifter i högsta ledningen i ett av de snabbast växande branscher i hela världen! [+]

MBA - fokus på förnybar energi och Miljöledning

Kursen riktar sig främst till yrkesverksamma från förnybar energi och miljöförvaltning sektorn som vill skaffa sig mer djupgående branschkännedom för att kvalificera sig för ledande positioner.

Förnybar energi och miljöförvaltning sektorn är ett område med stora karriärmöjligheter. Chefer som har både erfarenhet och fördjupade kunskaper i miljöledning är i hög efterfrågan. I MBA med fokus på förnybar energi och miljövårdsprogram kan du skaffa nödvändig verksamhet kunskap och lära känna förnybara energikällor industrin utan att ta en paus från ditt arbete och karriär.

I MBA med fokus på förnybar energi och miljö ledaregenskaper markeras och ämneskompetens och metodkunskaper stärks. I tre terminer du kommer att förvärva kunskaper utökad verksamhet i fem ledarskap inriktade kompetensområden och diskutera relevanta trender och metoder inom området förnybar energi och miljöförvaltning.... [-]


MBA / MS I Miljövetenskap Och Politik

Graduate School of Management at Clark University
Campusstudier Heltid 3 år September 2018 Amerikas förenta stater Worcester

Det här unika programmet kombinerar traditionella företagsledningsförmåga med en solid grund i miljövetenskap och politik för att förbereda dig för att bli en hållbarhetsinnovator inom näringslivet. [+]

Tjäna två grader för att leda hållbara organisationer

Det här unika programmet kombinerar traditionella företagsledningsförmåga med en solid grund i miljövetenskap och politik för att förbereda dig för att bli en hållbarhetsinnovator inom näringslivet.

Du tjänar din MBA genom vårt AACSB-ackrediterade program i Graduate School of Management och din STEM * -designade MS-examen i miljövetenskap

De två graderna kan vara en mycket kraftfull kombination, som sammanför två starka uppsättningar av färdigheter och känslor: Du lär dig finansiellt ansvar och sunda hanteringsmetoder samt specifika metoder för att lösa komplexa miljö- och samhällsproblem.

Varför studera företagsekonomi och miljövetenskap och politik vid Clark?Mycket litet program med exceptionellt kvalificerade studenter och starka rådgivningstjänsterCapstone-projektet som samlar två grundfält för att ta itu med en riktig frågaEtt påskyndat treårigt schema med intensiva akademikerKlassificerad av Net Impact som nr 27 i Top 50 Schools for Environmental SustainabilityEn lärande gemenskap med stora indikatorer på excellens, inklusive AACSB ackreditering och erkännande av Princeton Review.STEM godkänd. Studenter som utbildar sig i en STEM-grad kan vara berättigade att stanna kvar i USA i upp till 36 månader av Optional Practical Training (OPT).kurs~~POS=TRUNC... [-]