$close

Filter

Visa resultat

Sök bland MBA-program Miljö- och energivetenskap på deltid i Europa 2022

MBA är i särklass den mest framgångsrika grad av 20-talet. Titta på de amerikanska statistiken. Den första examen gavs inte ut förrän 1900. I slutet av 20-talet hade en marknadsandel på 27% av alla examen grader ges ut.MBA i Environment är ett program utformat för dem som vill bygga en karriär inom hållbara industrier. Med utvecklingen på den globala marknaden, har den gröna ekonomin… Läs mer

MBA är i särklass den mest framgångsrika grad av 20-talet. Titta på de amerikanska statistiken. Den första examen gavs inte ut förrän 1900. I slutet av 20-talet hade en marknadsandel på 27% av alla examen grader ges ut.

MBA i Environment är ett program utformat för dem som vill bygga en karriär inom hållbara industrier. Med utvecklingen på den globala marknaden, har den gröna ekonomin varit en del av den ständiga förändringen i den globala verksamheten som en reaktion på miljöansvar. Detta program utrustar eleverna med de omfattande kunskaper och färdigheter i företagsekonomi med fokus på gröna näringar.

Det finns mer än fyra tusen organisationer för högre utbildning i Europa, från ledande forskningsinstitutioner till små, undervisnings-fokuserade universitet. Europa självt är inte så mycket annorlunda än andra kontinenter, som sträcker sig från polcirkeln till Afrikas kust.

Kontakta skolor Bästa MBA-program Miljö- och energivetenskap på deltid i Europa 2022

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: