Filter
MBA
Europa Studietyp: Alla Tempo: Alla

Jämför MBA-program Medie-och kommunikationsvetenskap Europa 2019/2020

Masters of Business Administration (MBA) är forskarexamen program i förvaltningen, i sin egen liga. MBA är den traditionella akademiska erbjudande för ledarskapsutbildning. Universiteten svarar på frågor från företag för en exakt och djup kompetens för framtiden och moderna chefer som bygger på en standardiserad titel. Det är ofta förkortas som civilekonom eller MBA och i opposition till Master of Science (MSc) eller Master of Arts (MA) är utan tvekan pekar på ett program enbart.

Media och underhållningsbranschen letar efter chefer och chefer som har den kompetens och expertis som krävs för att driva denna konkurrensutsatta bransch. En MBA i Media utrustar eleverna med verktyg som behövs för att arbeta sig upp i konkurrens. Detta program ger en integrerad kunskap om management teori, praktik och prestanda med fokus på kreativt, entreprenöriellt förhållningssätt i mediemiljöer.

Europa är, enligt konvention, en av världens 's sju kontinenterna. Består den västligaste punkten i Eurasien, Europa brukar delas från Asien av vattendelaren av de Ural och Kaukasus, Ural floden, Kaspiska havet och Svarta havet, och de vattenvägar som förbinder Svarta och Egeiska havet.

Se alla MBA-program Medie-och kommunikationsvetenskap Europa 2019/2020

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

4 Resultat i Medie-och kommunikationsvetenskap, Europa

Cracow School of Business at Cracow University of Economics

De innovativa MBA CSB Masterstudierna organiseras av Cracow School of Business CUE i samarbete med Clark University of Worcester (USA). Dessa studier skapas främst för de ... [+]

MBA CSB Master

De innovativa MBA CSB Masterstudierna organiseras av Cracow School of Business CUE i samarbete med Clark University of Worcester (USA).

Dessa studier skapas främst för de personer som vill starta sin karriär i näringslivet (junior management).

MBA CSB MASTER PROGRAM:Antal timmar: 2 160 timmar (480 timmar av klasser och 1 680 timmar av individuellt projektarbete)MBA CSB Masterstudier senaste fyra terminer, under vilka klasser indelade i kompetensområden utförsTillämpat språk: engelska 100%Weekendklasser utförs på fredag ​​(mellan 15:00 och 21:00), lördag och söndag mellan kl. 8.00-16.00. Mötena hålls en eller två gånger i månaden.Kostnad för MBA CSB Masterprogram: 6 900 EUR (möjlighet att betala i avdrag), 200 EUR återbetalningsbar rekryteringsavgiftPartner skolan: Clark University of Worcester (USA)Programmål... [-]
Polen Kraków
Oktober 2019
Engelska
Deltid
4 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
Institut Supérieur de Marketing du Luxe - SUP de LUXE

Lyxbranschen har varit ledande inom innovation och ledning och marknadsföring under flera årtionden. ... [+]

MBA Online syftar till att utbilda proffs så att de kan ge en vision om förändring och anpassning till den nya socioekonomiska miljön inom företag inom lyxsektorn.

De kommer att kunna:

Visa kunskap om sektorns egenskaper,Definiera den realistiska och objektiva positioneringen av ett varumärke och bygga berättelsen som gör att den kan nå det etablerade målet,Respektera nycklarna till den differentierande traditionen inom lyxsektorn, där de digitala åldersverktygen, metoderna och processerna införlivas,Leda omvandlingen av organisationer för att möta nya projekt och entreprenörsutmaningar.

Programmet riktar sig till unga företagare och chefer, företag inom lyxsektorn eller de som strävar efter att gå med i dem. Det strävar efter att erbjuda företag i denna sektor ett mervärde för deras:... [-]

Frankrike Paris
Oktober 2019
Engelska
Heltid
12 månader
Internet
Läs mer på svenska
EU Business School

Framgången för ett företag idag beror starkt på sin närvaro på nätet. Följaktligen är en alltmer digital arbetskraft en av de snabbast växande och mest efterfrågade tillg ... [+]

Framgången för ett företag idag beror starkt på sin närvaro på nätet. Följaktligen är en alltmer digital arbetskraft en av de snabbast växande och mest efterfrågade tillgångarna i moderna industrier. Det digitala affärsprogrammet förbereder dig att trivas i ett spel på nätet och undersöker ett brett spektrum av ämnen från online-arkitektur till UX, samtidigt som du täcker många av de relevanta frågorna som cheferna möter i internetbaserade miljöer. Du kommer att vara väl rustad att starta ditt eget online-venture, gå med i ett befintligt företag eller hitta nya sätt att göra affärer online.

Varaktighet: Tre terminer / ett år (90 hp)

Platser: Barcelona, ​​Genève, Montreux, München, Online... [-]

Schweiz Montreux Geneva Spanien Barcelona Tyskland Munich Switzerland Online  + 4 Mer
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Internet
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska
EU Business School

De färdigheter som krävs för kommunikation och PR har drastiskt omdefinierats med förskottet av sociala och digitala medier. Professionella inom området är skyldiga att s ... [+]

De färdigheter som krävs för kommunikation och PR har drastiskt omdefinierats med förskottet av sociala och digitala medier. Professionella inom området är skyldiga att samordna alltmer komplicerade PR-kampanjer och definiera invecklade strategier och mikromål för att säkerställa att en organisations nyckelbudskap når sina viktigaste målgrupper. Detta program kommer att ge eleverna den know-how som de behöver för att hålla sig inför aktuella trender och att tillämpa de senaste teknologierna och kommunikationsstrategierna.

Varaktighet: Tre terminer / ett år (90 hp)

Platser: Barcelona, ​​Genève, Montreux, München, Online

Undervisningsspråk: engelska... [-]

Schweiz Geneva Spanien Barcelona Montreux Tyskland Munich Switzerland Online  + 4 Mer
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Internet
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska