Filter
MBA
Studietyp: Alla Tempo: Alla

Jämför 7 MBA-program Medie-och kommunikationsvetenskap

Ta emot ett Master of Business Administration examen kan öppna dörren till många spännande karriärmöjligheter. MBA erbjuder studenter en mängd olika inriktningar som i slutändan kan leda till en lukrativ och givande karriär. Utöver de specialiserade områden i studien, innehåller allmänna kurser bokföring, marknadsföring, personal, och många andra aspekter av företagsledning.

För dem som vill bygga på utbildningen, "Vad är en MBA i Media?" Kan vara en bra fråga att ställa. En MBA med inriktning på mediestudier ger studenterna möjlighet att bli väl insatt i de många affärsmässiga aspekterna av branschen, från ledning till produktion och allt däremellan. Flera akademiska studieområden omfattar den effekt det har på kulturen i stort, studiet av nya medel, och de etiska konsekvenserna som helhet.

Ta emot en MBA i media kan erbjuda många fördelar för studenter.De som vill se världen kommer att hitta många spännande möjligheter på ett antal orter. Sysslar dessa studier kan också erbjuda en fartfylld och utmanande karriär som personlig kreativitet betonas.

Som med andra typer av examina, kan kostnaden för undervisning för denna examen skiljer sig mycket. Platsen där graden intjänas, liksom visst område i fokus, kan avgöra den slutliga kostnaden för undervisning. Exempelvis kan mer prestigefyllda institutioner medföra en högre kostnad för undervisning än andra typer av skolor.

För dem som är intresserade av en utbildning i medier många spännande karriärer väntar. De specialiserar sig på marknadsföring och reklam kan njuta av spännande befattningar, medan andra kan bedriva executive-nivå positioner inom TV / radiobranschen. Andra karriärmöjligheter inkluderar representerar top-tier kändisar samt jobb inom den växande området för den sociala sektorn.

Vad är en MBA i media?Genom att besvara denna fråga, många studenter befinner sig på den snabba till framgång. Sök efter ditt program nedan och kontakta antagningskontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten form.

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

7 Resultat i Medie-och kommunikationsvetenskap

Cracow School of Business at Cracow University of Economics

De innovativa MBA CSB Masterstudierna organiseras av Cracow School of Business CUE i samarbete med Clark University of Worcester (USA). Dessa studier skapas främst för de ... [+]

MBA CSB Master

De innovativa MBA CSB Masterstudierna organiseras av Cracow School of Business CUE i samarbete med Clark University of Worcester (USA).

Dessa studier skapas främst för de personer som vill starta sin karriär i näringslivet (junior management).

MBA CSB MASTER PROGRAM:Antal timmar: 2 160 timmar (480 timmar av klasser och 1 680 timmar av individuellt projektarbete)MBA CSB Masterstudier senaste fyra terminer, under vilka klasser indelade i kompetensområden utförsTillämpat språk: engelska 100%Weekendklasser utförs på fredag ​​(mellan 15:00 och 21:00), lördag och söndag mellan kl. 8.00-16.00. Mötena hålls en eller två gånger i månaden.Kostnad för MBA CSB Masterprogram: 6 900 EUR (möjlighet att betala i avdrag), 200 EUR återbetalningsbar rekryteringsavgiftPartner skolan: Clark University of Worcester (USA)Programmål... [-]
Polen Kraków
Oktober 2019
Engelska
Deltid
4 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska
Three Points Digital Business School

Det digitala ekosystemet påverkar alla företag. Den digitala omvandlingen påverkar de organisatoriska strukturerna, varumärkespositionering, marknadsförings- och kommunik ... [+]

Det digitala ekosystemet påverkar alla företag. Den digitala omvandlingen påverkar de organisatoriska strukturerna, varumärkespositionering, marknadsföring och kommunikationsstrategier, kundförvärv och integration av back office-processer. Det är alltmer nödvändigt att genomföra denna omvandling i företag med bästa möjliga strategier.

MBA består av att lära sig att strukturera en affärsmodell kring digitalisering från alla affärsområden på ett konkurrenskraftigt sätt. Detta program utvecklar ledande, kritiska tänkande och beslutsfattande färdigheter kring internetteknologi och dess inverkan på alla affärsområden. Efter avslutad kurs kommer studenten att ha alla färdigheter att genomföra och leda de digitala omvandlings- och innovationsprocesserna inom sin sektor.... [-]

Spanien Spain Online
Kontakt Skolan
Spansk
Heltid
10 månader
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska
Institut Supérieur de Marketing du Luxe - SUP de LUXE

Lyxbranschen har varit ledande inom innovation och ledning och marknadsföring under flera årtionden. ... [+]

MBA Online syftar till att utbilda proffs så att de kan ge en vision om förändring och anpassning till den nya socioekonomiska miljön inom företag inom lyxsektorn.

De kommer att kunna:

Visa kunskap om sektorns egenskaper,Definiera den realistiska och objektiva positioneringen av ett varumärke och bygga berättelsen som gör att den kan nå det etablerade målet,Respektera nycklarna till den differentierande traditionen inom lyxsektorn, där de digitala åldersverktygen, metoderna och processerna införlivas,Leda omvandlingen av organisationer för att möta nya projekt och entreprenörsutmaningar.

Programmet riktar sig till unga företagare och chefer, företag inom lyxsektorn eller de som strävar efter att gå med i dem. Det strävar efter att erbjuda företag i denna sektor ett mervärde för deras:... [-]

Frankrike Paris
Oktober 2019
Engelska
Heltid
12 månader
Internet
Läs mer på svenska
Lynn University

Samtidigt ökar du de nödvändiga färdigheterna för att säkert hantera allt från presskampanjer till intern kommunikation. Du lär dig om den nära relationen mellan media oc ... [+]

Bli en kommunikatör, strateg och mediekännare på högsta nivå. Samtidigt som du bedriver en MBA för mediehantering, kommer du att använda de senaste teknikerna och kommunikationsplaneringstrenderna.

Samtidigt ökar du de nödvändiga färdigheterna för att säkert hantera allt från presskampanjer till intern kommunikation. Du lär dig om den nära relationen mellan media och populärkultur och hur du placerar dessa sammanflätade styrkor till fördel för en organisation. Dessutom kommer du att delta i diskussioner på hög nivå om relevanta etiska och regulatoriska problem som branschen står inför.

Kandidater från denna specialisering fortsätter att driva ledande befattningar i:... [-]

Amerikas förenta stater Boca Raton
September 2019
Engelska
Deltid
1 - 4 år
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
EU Business School

Framgången för ett företag idag beror starkt på sin närvaro på nätet. Följaktligen är en alltmer digital arbetskraft en av de snabbast växande och mest efterfrågade tillg ... [+]

Framgången för ett företag idag beror starkt på sin närvaro på nätet. Följaktligen är en alltmer digital arbetskraft en av de snabbast växande och mest efterfrågade tillgångarna i moderna industrier. Det digitala affärsprogrammet förbereder dig att trivas i ett spel på nätet och undersöker ett brett spektrum av ämnen från online-arkitektur till UX, samtidigt som du täcker många av de relevanta frågorna som cheferna möter i internetbaserade miljöer. Du kommer att vara väl rustad att starta ditt eget online-venture, gå med i ett befintligt företag eller hitta nya sätt att göra affärer online.

Varaktighet: Tre terminer / ett år (90 hp)

Platser: Barcelona, ​​Genève, Montreux, München, Online... [-]

Schweiz Montreux Geneva Spanien Barcelona Tyskland Munich Switzerland Online  + 4 Mer
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Internet
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska
EU Business School

De färdigheter som krävs för kommunikation och PR har drastiskt omdefinierats med förskottet av sociala och digitala medier. Professionella inom området är skyldiga att s ... [+]

De färdigheter som krävs för kommunikation och PR har drastiskt omdefinierats med förskottet av sociala och digitala medier. Professionella inom området är skyldiga att samordna alltmer komplicerade PR-kampanjer och definiera invecklade strategier och mikromål för att säkerställa att en organisations nyckelbudskap når sina viktigaste målgrupper. Detta program kommer att ge eleverna den know-how som de behöver för att hålla sig inför aktuella trender och att tillämpa de senaste teknologierna och kommunikationsstrategierna.

Varaktighet: Tre terminer / ett år (90 hp)

Platser: Barcelona, ​​Genève, Montreux, München, Online

Undervisningsspråk: engelska... [-]

Schweiz Geneva Spanien Barcelona Montreux Tyskland Munich Switzerland Online  + 4 Mer
Januari 2020
Engelska
Heltid
Deltid
1 - 2 år
Campusstudier
Internet
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska
University of Baltimore, Merrick School of Business

Digital transformation och innovation tvingar företag att snabbt anpassa sig. Specialiseringen i Digital Business kommer att ge studenterna en förståelse för de viktigast ... [+]

Baltimore MBA - Kraftfull, flexibel och designad av dig.

University of Baltimore MBA är utformad med dig (och din arbetsgivare) i åtanke. Du har möjlighet att ta klasser i ett traditionellt klassrum, online eller båda - det är ditt val. Oavsett vad du bestämmer lär du dig tillsammans med andra studenter som vill växa professionellt, precis som du.

Programkrav

36-48 kreditprogram inklusive Capstone och ett urval av 11 specialområden.

Flexibla alternativ

Finns helt online, i ett traditionellt klassrum, eller som en blandning av båda.

Programkostnader

Undervisning är $ 840 per kredit in-state, $ 1.172 out-of-state. Online MBA-studenter och regionala invånare betalar in-state-priset.... [-]

Amerikas förenta stater Mount Vernon
September 2019
Engelska
Heltid
Deltid
2 år
Campusstudier
Internet
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska