MBASTUDIES

Jämför MBA-program Marknadsföring 2021 i Tiffin i USA

MBA (Master of Business Administration) är en forskarexamen som delas ut till studenter som behärskar att studera verksamheten. Den MBA-examen är tänkt att vara en av de mest prestigefyllda och eftertraktade grader i världen.

Marknadsföringsprogram kan ge studenterna särskilda färdigheter och kunskaper såsom att lära dem att identifiera målgrupper, ta fram prissättningsstrategier, utveckla tjänster och produkter och använda reklammetoder för att nå lämpliga konsumenter. 

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

Tiffin är en stad sydväst om Cleveland. Vid kusten i Sandusky floden, är Tiffin hem till vackra och mycket bjudet campus. De sportevenemang under helger hjälpa studenter att förverkliga sina talanger inom idrotten.

Be om information MBA-program Marknadsföring i Tiffin i USA 2021

1 Resultat i Marknadsföring, Tiffin Filter

MBA i marknadsföring

Tiffin University
MBA
<
Heltid
<
Deltid
<
5 terminer
Engelska
Campusstudier
Internet

Innehavaren koncentration ger studenterna med fördjupade kunskaper i marknadsföring av produkter och tjänster. Eleverna kommer att undersöka de metoder och tekniker

Läs mer