MBASTUDIES

Jämför MBA-program Marknadsföring 2021 i Colorado Springs i USA

En masterexamen i företagsadministration (MBA) är en examen man kan ta när man studerar företagsverksamhet och relaterade ämnen vid en handelshögskola. Man går då igenom olika former av analys och strategi inom företagsdrift, marknadsföring, ekonomi och redovisning.

Området marknadsföring är ett dynamiskt affärsområde där man arbetar med att uppfylla och tillfredsställa människors önskemål och behov. Marknadsföringsstudier kan lära dig hur man ser saker ur konsumentens perspektiv och att tillämpa lämpliga marknadsföringsstrategier.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

Colorado Springs är hem för en halv miljon människor och har varit med om och om igen i media som en av de bästa städerna i USA. Det finns många universitet och högskolor som erbjuder doktorsexamen program.

Be om information MBA-program Marknadsföring i Colorado Springs i USA 2021

1 Resultat i Marknadsföring, Colorado Springs Filter

Master of Business Administration - Marknadsföring

Colorado Technical University
MBA
Sep 2021
Engelska

Om du gillar att använda kritiskt och kreativt tänkande för att utveckla effektiva, innovativa marknadsföringsplaner, överväga CTU's Master of Business Administration med en m ...

Läs mer