Filter
MBA
Kroatien Studietyp: Alla Tempo: Alla

Hitta MBA-program Marknadsföring i Kroatien 2019/2020

Med tanke på kraften i en MBA och dörrarna den öppnas, det nätverk den erbjuder och förmåga att lösa problem det lär, ekonomistudenter behöver vara mer engagerade i sin utbildning och att göra en medveten ansträngning för att förstå vad de vill få ut av sin MBA-examen.

Genom Kroatiens akademiska program International, student från olika delar av världen få anmärkningsvärt lärorik erfarenhet. Landets städer erbjuder en perfekt plats för elever som vill studera diplomati, freds-och konfliktkunskap, internationella affärer och internationella relationer.

De mest populära MBA-programmen Marknadsföring i Kroatien 2019/2020

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Marknadsföring, Kroatien

Zagreb School of Economics and Management

Målet med detta program är att förbereda studenter för ledande marknadsföringspositioner i olika organisationer genom att utveckla sina kunskaper och kunskaper i marknads ... [+]

De bästa MBA-programmen Marknadsföring i Kroatien 2019/2020.

Marknadsföring är en central funktion i alla framgångsrika moderna organisationer, oavsett om de är företag, små och medelstora företag, välgörenhetsorganisationer och även i vissa statliga institutioner. Betydelsen av marknadsföring i dagens samhälle kan inte överdrivas. Eftersom tekniska framsteg har gjort det lättare för företagen att hitta kunder och marknader i olika delar av världen, har marknadsföring blivit en komplex aktivitet som överstiger 4P: erna. framgångsrik marknadsföring är nyckeln till många organisationers överlevnad.

Karriärmöjligheter i marknadsföring kan också vara mycket olika. Om du väljer att göra språnget och specialisera dina kunskaper inom detta område, kan du arbeta för företag som bedriver marknadsaktiviteter som varumärkeshantering, strategisk ledning eller ny produktutveckling. Du kan också arbeta för organisationer som tillhandahåller marknadsföringstjänster som marknadsföring, reklam, PR, eller konsultation.... [-]

Kroatien Zagreb
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska