MBA-program Marknadsföring och försäljning

Jämför MBA-program Marknadsföring och försäljning

Marknadsföring och försäljning

Marknadsföring och försäljning är två närbesläktade områden som, när de kombineras på rätt sätt, kan hjälpa ett företag dominerar branschen. Att förstå konsumenternas beteende och effektivt inriktning och avsluta försäljningen är nyckeln till ett företags framgång. På samma sätt, studenter som tjänar en magisterexamen i detta område bli en konkurrenskraftig kandidat i en spirande område.

Så, vad är en MBA i marknadsföring och försäljning? Det är en grad som vässar en elevs kunskaper när det gäller strategi och grundläggande affärsprinciper. Människor som tar kurser på den här nivån får en chans att dyka djupt in i marknadsföring utmaningar och lära sig om de senaste applikationer och teknik som används inom området. Efter avslutad, har akademiker förvärvat kompetens att genomföra kreativ marknadsföring och öka sina försäljningssiffror.

Det finns många fördelar med att tjäna en magisterexamen, som att göra dig själv mer säljbara för eftertraktade jobb. Dessutom får eleverna att växa sin förmåga, delta i kurser som ekonomisk rapportering, innovation, etik, drift och dataanalys.

Beroende på institutionen en student önskar att delta, kan kostnaden för att tjäna en MBA i marknadsföring och försäljning varierar. För dem på en budget med en önskan att bygga på utbildningen och lära sig mer om "Vad är en MBA i marknadsföring och försäljning?" Söka flera institutioner och jämföra program och prissättning är en bra idé.

När en elev tjänar en magisterexamen i marknadsföring och försäljning, det finns ett antal karriärmöjligheter som finns. Vissa människor går på att ledning och ledande befattningar, och någon vinst know-how för att starta eget företag.Andra tycker om att arbeta för internationella marknadsbolag inom varumärkeshantering, försäljning strategizing och PR.

 

Genom Masterstudies program, det finns alternativ för både på campus och online-lärande. Online-kurser ge studenterna möjlighet att arbeta kring sysselsättning och fullspäckade scheman. Dessutom, det ger eleverna tillgång till klasser när de inte får leva tillräckligt nära för att delta i en institution med ett kvalificerat program. Internet-baserat lärande är ett bra sätt att tjäna en MBA i marknadsföring och försäljning och förbättra din karriär. Sök efter ditt program nedan och kontakta antagningskontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten form.

Läs Mer

Mba I Internationell Hotellledning Med Specialisering Inom Försäljning Och E-marknadsförvaltning

Vatel Switzerland - International Business School Hotel & Tourism Management
Campusstudier Heltid 2 år February 2018 Schweiz Martigny

Denna specialisering låter eleverna identifiera och anpassa sig till aktuella trender, för att förutse nya som använder olika teman: e-marknadsföring, förhandlingar och reklammeddelanden, ny mediahantering och sociala nätverk ... Tillämpas inte bara på gästfrihetsbranschen utan även på turism. [+]

MBA i International Hotel Management med specialisering i Sales & e-Marketing Management • BRUSSELS (BELGIEN)

Under de senaste tio åren har förändringar i ny teknik påverkat konsumenternas inköpsvanor och hur de ser varumärken. Fältet för gästfrihet och turism är inget undantag från denna regel och hotell- och turismförvaltare måste ta en titt på sina marknadsföringsstrategier, varumärkesmål och distribution av sina produkter och tjänster genom dagens nya medier. Denna specialisering låter eleverna identifiera och anpassa sig till aktuella trender, för att förutse nya som använder olika teman: e-marknadsföring, förhandlingar och reklammeddelanden, ny mediahantering och sociala nätverk ... Tillämpas inte bara på gästfrihetsbranschen utan även på turism.... [-]