MBASTUDIES

Hitta MBA-program Marknadsföring av lyxalternativ i Italien 2021

MBA (Master of Business Administration) är en forskarexamen som delas ut till studenter som behärskar att studera verksamheten. Den MBA-examen är tänkt att vara en av de mest prestigefyllda och eftertraktade grader i världen.

Längden på en lyx marknadsföringsprogram är i allmänhet mellan 1:59 år. Kostnaderna för dessa program varierar beroende på institutet samt fokus för studien. Specialiserade studier kan bedrivas i sådana stora områden som gemology, hållbar utveckling, vin- och ekonomisk förvaltning.

Officiellt kallas Republiken Italien, landet som finns i södra Europa. Det officiella språket är italienska och den kulturella rika huvudstad är Rom. Många av världens 's äldsta universitet ligger i Italien, i synnerhet universitetet i Bologna (grundat 1088). Det finns tre Superior forskarskolor med "universitetsstatus ", tre institut med status Doctoral Colleges, vilket fungerar på avancerad och forskarnivå.

De mest populära MBA-programmen Marknadsföring av lyxalternativ i Italien 2021

1 Resultat i Marknadsföring av lyxalternativ, Italien Filter

MBA i lyx- och modehantering - Rom - Paris

Rome Business School
MBA
Nov 2021
<
Heltid
Engelska
Campusstudier

Rome Business School MBA i lyx- och modehantering - Rom - Paris är det perfekta valet för alla som vill utveckla solid managementfärdighet för att kunna arbeta inom mode- och ...

Läs mer