$close

Filter

Visa resultat

Se MBA-program på deltid i Nilai, Malaysia

En masterexamen i företagsadministration (MBA) får de studenter som som slutför ett studieprogram som undersöker olika aspekter av näringslivet, inklusive marknadsföring, ekonomi, redovisning och mänskliga resurser. Det är både en professionell examen och den högsta inom sitt ämnesområde.Malaysia är en federal konstitutionell monarki i Sydostasien. Den består av tretton stater och tr… Läs mer

En masterexamen i företagsadministration (MBA) får de studenter som som slutför ett studieprogram som undersöker olika aspekter av näringslivet, inklusive marknadsföring, ekonomi, redovisning och mänskliga resurser. Det är både en professionell examen och den högsta inom sitt ämnesområde.

Malaysia är en federal konstitutionell monarki i Sydostasien. Den består av tretton stater och tre federala territorier och har en total landmassa av 329.847 kvadratkilometer åtskilda av Sydkinesiska havet i två lika stora regioner, Malackahalvön och malaysiska Borneo.

Den vackra staden Nilai är en av de blomstrande platser i Malaysia. Nilai har några av de bästa teknik och forskningsbaserade universitet i Malaysia. Nilai Universitetet är känt för sin förstklassiga utbildningssystemet.

Be om information MBA-program på deltid i Nilai i Malaysia 2021/2022

Läs mindre
Läs mer om att studera i Malaysia
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
  • Populärt Senaste Titel
  • Populärt
  • Senaste
  • Titel

MBA

Manipal International University
Nilai, Malaysia

Snabba din karriär med Malaysias Premier analytics-driven MBA med en veckas internationella fälttur till Storbritannien, USA, UAE, Australien och mycket mer!

Snabba din karriär med Malaysias Premier analytics-driven MBA med en veckas internationella fälttur till Storbritannien, USA, UAE, Australien och mycket mer! -
MBA
Heltid
Deltid
3 - 4 terminer
Engelska
Jan 2022
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet