MBA-program MBA/Masterexamen i hälsovård

Jämför 2 MBA-program MBA/Masterexamen i hälsovård

MBA/Masterexamen i hälsovård

Att få en dubbel examen i MBA / Master i Hälsa är en utmärkt start på en karriär som förvaltar sjukvårdspersonal eller vårdinrättningar. Inte nog med att dessa prestigefyllda grader förbereda dig för att gå vidare i den spännande världen av sjukvården, men de kan också hjälpa dig att med en högre position med en betydande ökning lön.

En dubbel examen: MBA / Master i Hälsa är ett utmärkt program för att arbeta vårdpersonal som vill utveckla sina ledaregenskaper och affärs talanger. Akademiker med detta respekte dubbel examen kan hantera och forma den spännande framtiden för hälso-industrin med sina praktiska kunskaper och färdigheter inom både affärs-och sjukvården.Affärs sinnade vårdpersonal är absolut nödvändigt för att driva framgångsrika sjukhus, hospice, vårdinrättningar, leverantör nätverk, och försäkringsbolag, och dessa konkurrerande program bidrar till att forma den framtida ledare i hälsobranschen.

Genom att anmäla sig till denna dubbla examen, kan du lära av både medicinska experter och affärsstrateger. Denna unika struktur för lärande ger en väl avrundad utbildning i mindre kredit tid än det skulle ha tagit att tjäna din MBA och Master i Health separat.

Det finns många internationella universitet som erbjuder dessa intensiva och fokuserade program, och kostnaden varierar mycket mellan varje unik institution. Innan inskrivning i varje undervisningshjälpmedel, se till att fråga om alla avgifter som krävs för examen.

Akademiker som har tjänat både en MBA och en Master i Hälsa har möjlighet att förvärva motorstarka karriärer på sjukhus administration och förvaltning. Dessa imponerande studerande kan också gå på att tjäna jobb på den verkställande nivån på många kliniker, laboratorier, försäkringsbolag och andra framstående vårdinrättningar.

 

Välja exceptionella dubbel examen program är lätt som så många universitet erbjuder konkurrenskraftiga program över hela världen. För studenter som vill fortsätta sin nuvarande dagliga rutin, online klasser finns tillgängliga för att passa utbildning i sina upptagna liv. Sök efter ditt program nedan och kontakta antagningskontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten form.

Läs Mer

Magisterexamen I Företagsekonomi Och Magisterexamen I Omvårdnadsledning Inom Hälso- Och Sjukvårdssystemen (bro)

Grand Canyon University
Online Deltid September 2018 Amerikas förenta stater USA Online

Grand Canyon University (GCU) Bridge (Master of Business Administration och Master of Science i Nursing Leadership in Health Care Systems) är utformad för att ge både för erfarna sjuksköterskor som har förtjänat en kandidatexamen utanför omvårdnaden, men önskar att avancera till en masternivå grad inom omvårdnad. Detta MSN-brideprogram överbryggar klyftan för att du ska kunna nå din önskade MSN-grad. [+]

Erbjuds av: College of Nursing and Health Care Professions

Översikt

Ta affärsutveckling till patientfokuserad excellens

Hälso- och sjukvårdsledare på dagens konkurrensutsatta marknad behöver företagskunskap förutom vårdkompetens. Grand Canyon University (GCU) Bridge (Master of Business Administration och Master of Science i Nursing Leadership in Health Care Systems) är utformad för att ge både för erfarna sjuksköterskor som har förtjänat en kandidatexamen utanför omvårdnaden, men önskar att avancera till en masternivå grad inom omvårdnad. Detta MSN-brideprogram överbryggar klyftan för att du ska kunna nå din önskade MSN-grad.

Vad du får lära

Under hela detta MSN och MBA broprogram, kommer du att kritiskt undersöka grunden för avancerad omvårdnadspraxis och ledarskap. Det betyder att du deltar i sex kurser på avancerad nivå som bygger din:... [-]


Dubbel Msn / Mba - Master Of Business Administration Och Master Of Science I Omvårdnad

Seidman College of Business, Grand Valley State University
Campusstudier Heltid September 2018 Amerikas förenta stater Grand Rapids

Den kombinerade MSN / MBA är utformad för att förbereda examen sjuksköterskor för professionella möjligheter i hälso-och sjukvård leveranssystem [+]

Seidman College of Business och Kirkhof College of Nursing erbjuder ett kombinerat Master of Business Administration och Master of Science i omvårdnad (MSN / MBA). Personer som önskar denna grad måste uppfylla behörighetskraven för båda skolorna med undantag för att tillfredsställande resultat på endast Graduate Record Exam (GRE), snarare än GMAT krävs. Sökande till MSN / MBA kan få tillträde till det gemensamma programmet eller till antingen MSN eller MBA beroende på varje högskola översyn och beslut antagningskommitté. Den kombinerade MSN / MBA är utformad för att förbereda examen sjuksköterskor för professionella möjligheter i hälso-och sjukvård leveranssystem. ... [-]