MBA-program MBA/Masterexamen i finans

Jämför MBA-program MBA/Masterexamen i finans

MBA/Masterexamen i finans

Många universitet i hela världen erbjuder dubbel examen: MBA / MSc i finans program, som låter forskar kandidater att driva båda examina samtidigt. Alternativet dubbel examen är perfekt för personer som vill ha en bred verksamhet utbildning med ett stort fokus på ämnen relaterade till finansiering.

En MBA-examen kommer att omfatta alla grundläggande delarna i en graduate-nivå affärsprogram, inklusive ekonomi, ledarskap, ekonomi, ledning och globala studier. En Master of Science examen i ekonomi kommer att gräva i omfattande affärs finanser. Kurser omfattar vanligtvis computational och corporate finance, finansieringslösningar, private equity-strategi, och Industriell ekonomi.

Dubbel examen program är utformade för att smälta både grader.Ofta kommer en del av de obligatoriska kurser för enskilda MBA och MSc i finans grad överlappar varandra, och studenter kan tjäna kurspoäng som gäller för båda examina. Denna syn på högre utbildning är utformad för att låta forskar kandidater framsteg genom programmen snabbare och till lägre kostnad.

Undervisningen för att delta dubbla program kan variera kraftigt från ett universitet till nästa. Det rekommenderas att potentiella kandidater jämföra flera potentiella skolor och analysera kostnaden innan du ansöker. Graduate kandidater ska delta i skolan som är bäst anpassade.

Arbetsgivare ser ofta positivt på kandidater med flera tillämpliga examina inom sitt område. Akademiker ofta lyckas bli finansanalytiker, ekonomichefer, finansiella tjänster försäljningsagenter, personliga finansiella rådgivare och finansiella examinatorer.Dessutom akademiker har ofta möjlighet att välja en arbetsgivare som är en bra utsikter till följd av visat kompetens inom finansiering utöver visat kunskap om affärsmässiga grund.

 

Om du har funderat på att få en examen i företagsekonomi, men du skulle vilja få betydande ytterligare kurser i ekonomi, kan en dubbel examen program är den bästa passform. I många fall, individer föredrar att anmäla dig till en online grad program för ökad bekvämlighet och tillgänglighet till klasserna. Sök efter ditt program nedan och kontakta antagningskontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten form.

Läs Mer
För tillfället finns det inga program att visa för MBA MBA/Masterexamen i finans.  Testa vår kategori MBA istället.

or search for similar programs here