MBASTUDIES

Hitta MBA-program Logistik i USA 2020/2021

Med världen blir allt mer globaliserad och sammankopplad, blir logistiken allt viktigare. En MBA i logistik i USA kommer att ge studenterna en komplex kunskap om de inre mekanismerna i processen för produktion, distribution, inköp och leverans av varor.

Under en MBA i logistik i USA, kommer eleverna att få de kunskaper och färdigheter som behövs inte bara för att lokalisera problem, men också att hitta lösningar på olika logistiska frågor. De ämnen som utforskas i en MBA i logistik i USA inkluderar bland annat logistik-system management, distribution och material, informationshantering och teknik, ekonomisk planering och kontroll, hantera förändringar och globala marknadsföringsstrategier.Den övergripande inriktningen är då på studenterna lär beslutsfattande förmåga och vässa sin analytiska förmåga.

Vill du utforska en av världens mest spännande och utmanande industrierna på några av USA: s toppuniversitet? Ansök om en MBA i logistik i USA. Titta på nedanstående alternativ för att hitta den du tycker är mest tilltalande!

3 Resultat i Logistik, Amerikas förenta stater Filter

MBA - Operations Management

The University of Scranton Online
MBA
<
Deltid
<
2 år
Engelska
Internet

Operations Management specialisering av University of Scrantons online MBA ger dig de analytiska och problemlösande färdigheter som du behöver för att lyckas i detta informati ...

Läs mer

MBA - Koncentration i Logistik och Supply Chain Management

Key West University
MBA
<
Heltid
<
18 månader
Engelska
Internet

KWU MBA-examen ger tidigt till yrkesutbildade yrkesverksamma med de praktiska färdigheter och kompetenser som behövs för att påskynda sin karriär i affärer.

Läs mer

MBA I Operations Management

Lincoln Memorial University
MBA
<
Heltid
Engelska
Campusstudier

MBA med en koncentration i Operations Management är utformad för uppåtgående mobila proffs som vill ha ytterligare utbildning i tillverknings- och serviceverksamhet, processko ...

Läs mer