Filter
MBA
Europa Studietyp: Alla Tempo: Alla

Jämför MBA-program Livsmedelsvetenskap Europa 2019/2020

För att ta en masterexamen i företagsadministration (MBA) måste man uppfylla examenskraven på ett studieprogram vid en handelshögskola. Många skolor erbjuder studier i företagsekonomi på heltid, deltid eller på internet.

Europa är, enligt konvention, en av världens 's sju kontinenterna. Består den västligaste punkten i Eurasien, Europa brukar delas från Asien av vattendelaren av de Ural och Kaukasus, Ural floden, Kaspiska havet och Svarta havet, och de vattenvägar som förbinder Svarta och Egeiska havet.

Se alla MBA-program Livsmedelsvetenskap Europa 2019/2020

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

3 Resultat i Livsmedelsvetenskap, Europa

Agribusiness Academy

Detta program är utformat för dem som vill bygga sin kritiska förståelse av maten ... [+]

En Interaktiv Digital Learning Experience

Programmet levereras av experter i en blandning av interaktiva sessioner, självstudierat innehåll och 1-till-1-coaching.

Inriktningen för varje modul centrerar kring affärssaker, anpassar eleverna till industrins behov och hyser sin förmåga att identifiera och lösa affärsdilemier. Detta tillvägagångssätt liknar Harvards undervisningssätt, uppdaterad för att fokusera på onlineutbildning och lagarbete.

Förutom kärnplanen har eleverna full tillgång till Agribusiness Academy bibliotek med mer än 200 digitala kurser. Dessa kommer att finnas tillgängliga för genomförande under hela programmets varaktighet.

Modulöversikt... [-]
Storbritannien Newcastle-under-Lyme Birmingham Amerikas förenta stater Boston  + 1 Mer
Öppen antagning
Engelska
Deltid
3 - 6 månader
Internet
Läs mer på svenska
Audencia Business School

För framtida chefer som är passionerade för mat och jordbruk, erbjuder Master of Science i Food and Agribusiness Management (FAM) programmet hög akademisk och praktisk ku ... [+]

Dubbelgrad i en växande

För framtida chefer som är passionerade för mat och jordbruk, erbjuder Master of Science i Food and Agribusiness Management (FAM) programmet hög akademisk och praktisk kunskap för att bättre hantera världens matutmaningar på ett ansvarsfullt och innovativt sätt.

Med den ökande inverkan av globalisering och framåtskridande teknik är livsmedels-, agrienergi- och jordbruksindustrin i ett tillstånd av expansion och utveckling. Som två av världens ledande länder inom agribusiness är Frankrike och Brasilien redo att spela en grundläggande roll i livsmedelsindustrins framtid.

I FAM-programmet lär du dig att excel i alla aspekter av mat och agribusiness management, utforska de senaste designtrenderna på fältet, införliva designtänkande och tekniker i ditt arbete och dela med sig av bästa praxis från hela världen. Du kommer också att tjäna grader från två av de bästa skolorna i Frankrike och Brasilien:... [-]

Frankrike Nantes Brasilien São Paulo Kina Shenzhen  + 2 Mer
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
12 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
IMI International Management Institute Switzerland

Konstruerad för dem som vill flytta till kulinariska sektorn men har begränsad eller ingen erfarenhet av kulinariska konsten industrin. ... [+]

Programmet är lämpligt för dem som vill flytta till kulinariska sektorn och har begränsad eller ingen erfarenhet av kulinariska konsten industrin. Det kommer att utrusta eleverna med de praktiska och ledande färdigheter som behövs för inträdesnivåer i restaurangen eller professionell köksverksamhet. Kärnfokus ligger på kulinariska färdigheter med enheter som balanserar de nödvändiga praktiska förmågorna med den teoretiska kunskap som krävs för att driva ett framgångsrikt kök eller restaurang.

Vilka är kraven för antagning?

Kandidatexamen i någon disciplinEngelska kunskaper: 5,5 IELTS eller motsvarande

Vilken kvalifikation kommer du att få?

Postdoktorsexamen i internationell kokkonst som tilldelats av IMI, Schweiz... [-]

Schweiz Lucerne
Öppen antagning
Engelska
Heltid
6 - 12 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska