$close

Filter

Visa resultat

Jämför MBA-program Ledarskap 2022 i Montpellier i Frankrike

En masterexamen i företagsadministration (MBA) är en examen man kan ta när man studerar företagsverksamhet och relaterade ämnen vid en handelshögskola. Man går då igenom olika former av analys och strategi inom företagsdrift, marknadsföring, ekonomi och redovisning.En MBA i ledarskap utrustar studenterna med de ledaregenskaper som krävs för att möta de krav och behov en konkurrenskraf… Läs mer

En masterexamen i företagsadministration (MBA) är en examen man kan ta när man studerar företagsverksamhet och relaterade ämnen vid en handelshögskola. Man går då igenom olika former av analys och strategi inom företagsdrift, marknadsföring, ekonomi och redovisning.

En MBA i ledarskap utrustar studenterna med de ledaregenskaper som krävs för att möta de krav och behov en konkurrenskraftig organisation har. Kurser kan inkludera organisatoriskt beteende, ledaretik, finansiella beslut, ledningssystem och marknadsföring.

Frankrike, officiellt Republiken Frankrike, är en enhetsstat semi-republik ligger främst i Västeuropa, med flera utomeuropeiska regioner och territorier.

Som hem till 100.000 invånare, är Montpellier en stad belägen i Medelhavet på södra kusten av Frankrike. Staden har flera sevärdheter och turistattraktioner. Montpellier är hem till tre universitet och flera högskolor.

Be om information MBA-program Ledarskap i Montpellier i Frankrike 2022

Läs mindre
Läs mer om att studera i Frankrike
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
Rekommenderade Senaste Titel
Paul-Valéry Montpellier 3 University
Montpellier, Frankrike

Executive MBA i ledarskap, styrning och teamprestanda är en Master 2 i Human Resources Management, endast öppen inom fortbildning.

Executive MBA i ledarskap, styrning och teamprestanda är en Master 2 i Human Resources Management, endast öppen inom fortbildning. -
MBA
Heltid
Franska
Campusstudier