$close

Filter

Visa resultat

Hitta MBA-program Ledarskap i Frankrike 2022

Med tanke på kraften i en MBA och dörrarna den öppnas, det nätverk den erbjuder och förmåga att lösa problem det lär, ekonomistudenter behöver vara mer engagerade i sin utbildning och att göra en medveten ansträngning för att förstå vad de vill få ut av sin MBA-examen. De som studerar ledarskap kan ofta ta en mängd olika ledande befattningar inom företag, myndigheter, ideella grup… Läs mer

Med tanke på kraften i en MBA och dörrarna den öppnas, det nätverk den erbjuder och förmåga att lösa problem det lär, ekonomistudenter behöver vara mer engagerade i sin utbildning och att göra en medveten ansträngning för att förstå vad de vill få ut av sin MBA-examen.

De som studerar ledarskap kan ofta ta en mängd olika ledande befattningar inom företag, myndigheter, ideella grupper eller andra organisationer. Detta ämne innebär studier av vad som gör en bra ledare och hur ledarskap kan förvärvas.

Frankrike, officiellt Republiken Frankrike, är en enhetsstat semi-republik ligger främst i Västeuropa, med flera utomeuropeiska regioner och territorier.

De mest populära MBA-programmen Ledarskap i Frankrike 2022

Läs mindre
Läs mer om att studera i Frankrike
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
Rekommenderade Senaste Titel
Paul-Valéry Montpellier 3 University
Montpellier, Frankrike

Executive MBA i ledarskap, styrning och teamprestanda är en Master 2 i Human Resources Management, endast öppen inom fortbildning.

Executive MBA i ledarskap, styrning och teamprestanda är en Master 2 i Human Resources Management, endast öppen inom fortbildning. -
MBA
Heltid
Franska
Campusstudier