Filter
MBA
Finland Tampere Studietyp: Distansutbildning Tempo: Alla

Se MBA-program Ledarskap på distans in Tampere, Finland 2019

En masterexamen i företagsadministration (MBA) får de studenter som som slutför ett studieprogram som undersöker olika aspekter av näringslivet, inklusive marknadsföring, ekonomi, redovisning och mänskliga resurser. Det är både en professionell examen och den högsta inom sitt ämnesområde.

En MBA i ledarskap är en examen avsedd för nuvarande yrkesverksamma och studenter som vill arbeta i ledande befattningar. Studenterna lär sig att relatera till sina teammedlemmar samt hur man ska hantera och kommunicera effektivt.

Även om min närvara distansutbildning klasser online, flera universitet håller påbörjas på flera platser. Du kan även sluta ta klasser för många veckor under året utan att dra och utan att kasta dina studielån till återbetalning. Det är ett starkt argument många människor ser på när inskrivning i distansutbildning klasser.

Finland, officiellt Republiken Finland är ett nordiskt land som ligger i den Fennoskandiska regionen i norra Europa.

Med en befolkning på över 200.000 personer, är Tammerfors stad en av de folkrika städerna i Finland, och den siffran blir en stadig ökning. Staden har 4 lärosäten.

Be om information MBA-program Ledarskap på distans in Tampere i Finland 2019

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Ledarskap, Tampere, Distansutbildning

Tampere University Of Applied Sciences

Lär dig nödvändigheten av att leda människor och företag i samband med internationell utbildning. Vår masterprogram i pedagogisk ledarskap är ett unikt samarbetande dista ... [+]

Bli en 21-talets ledare inom utbildning

Lär dig nödvändigheten av att leda människor och företag i samband med internationell utbildning. Vår masterprogram i pedagogisk ledarskap är ett unikt samarbetande distansprogram. Det organiseras huvudsakligen online med tre obligatoriska men interaktiva och roliga intensiva veckor i Finland.

Denna mid-karriär magisterexamen kräver 3 års arbetslivserfarenhet efter kandidatexamen.

Programmet fokuserar på state-of-the-art kompetenser och begrepp inom internationellt pedagogiskt ledarskap. Du kommer att utveckla nödvändiga kompetenser för att leda de mänskliga och tekniska förändringarna som utbildningsinstitutionerna står inför. Du kommer att få en djupare inblick i det framgångsrika finska utbildningssystemet för att överföra bästa praxis till din miljö. Du kommer också att få praktiska verktyg och teorier om att motivera och leda dig själv och andra lärare effektivt och etiskt.... [-]

Finland Tampere
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
18 - 30 månader
Internet
Läs mer på svenska