Filter
MBA
Finland Studietyp: Distansutbildning Tempo: Alla

Sök bland MBA-program Ledarskap på distans i Finland 2019

Med tanke på kraften i en MBA och dörrarna den öppnas, det nätverk den erbjuder och förmåga att lösa problem det lär, ekonomistudenter behöver vara mer engagerade i sin utbildning och att göra en medveten ansträngning för att förstå vad de vill få ut av sin MBA-examen.

En MBA i ledarskap är ett masterprogram för studenter och yrkesverksamma som vill hantera och leda medarbetare. Studieprogram i ledarskap kan fokusera på ämnen som de anställdas motivation, ledningskompetens, lagorganisation och felsökning i relation till produktivitetsfrågor.

Att handskas med offentliga universitet är långt från ett optimalt alternativ. Privata skolor ger mycket bättre stöd i distansutbildning upplevelse. Flera online-universitetet drar lärare och studenter på stora avstånd från hela världen. Detta ökar markant den mångfald i en distansutbildning klassrum och producerar utmanande samtal bland dem från enormt olika samhällen, regioner och avlägsna kulturer.

Högre nivå forskare i Finland enkelt komma högskolekurser på praktiskt inriktade yrkeshögskolor eller universitet. Den finländska kulturen är lätt att lära sig eftersom regeringen har satt ett departement som är ansvarigt för att stärka kulturella, ungdomspolitik, idrott och internationellt samarbete.

Kontakta skolor Bästa MBA-programmen Ledarskap på distans i Finland 2019

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Ledarskap, Finland, Distansutbildning

Tampere University Of Applied Sciences

Lär dig nödvändigheten av att leda människor och företag i samband med internationell utbildning. Vår masterprogram i pedagogisk ledarskap är ett unikt samarbetande dista ... [+]

Bli en 21-talets ledare inom utbildning

Lär dig nödvändigheten av att leda människor och företag i samband med internationell utbildning. Vår masterprogram i pedagogisk ledarskap är ett unikt samarbetande distansprogram. Det organiseras huvudsakligen online med tre obligatoriska men interaktiva och roliga intensiva veckor i Finland.

Denna mid-karriär magisterexamen kräver 3 års arbetslivserfarenhet efter kandidatexamen.

Programmet fokuserar på state-of-the-art kompetenser och begrepp inom internationellt pedagogiskt ledarskap. Du kommer att utveckla nödvändiga kompetenser för att leda de mänskliga och tekniska förändringarna som utbildningsinstitutionerna står inför. Du kommer att få en djupare inblick i det framgångsrika finska utbildningssystemet för att överföra bästa praxis till din miljö. Du kommer också att få praktiska verktyg och teorier om att motivera och leda dig själv och andra lärare effektivt och etiskt.... [-]

Finland Tampere
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
Deltid
18 - 30 månader
Internet
Läs mer på svenska