MBASTUDIES.SE

Sök bland MBA-program Ledarskap på distans 2019

Eleverna undrar ofta om sitt beslut att kliva ut ur näringslivet och ge dig ut på en dyr MBA var klok. Tills nyligen var den svåraste delen av en MBA få godkänt av en topp handelshögskola. Med en MBA var motsvarande mellan två-och-ett-halvt och fyra år extra rating erfarenhet. Det är i tider som dessa som du inser det verkliga värdet av en MBA.

En MBA i ledarskap utrustar studenterna med de ledaregenskaper som krävs för att möta de krav och behov en konkurrenskraftig organisation har. Kurser kan inkludera organisatoriskt beteende, ledaretik, finansiella beslut, ledningssystem och marknadsföring.

Distansutbildning är en metod för att leverera utbildning till elever som inte är fysiskt närvarande på campus. Olika undersökningar har visat att distansutbildning program kan vara så effektiva som konventionella klassrummet program ibland ännu bättre!

Be om information MBA-program Ledarskap på distans 2019

13 Resultat i Ledarskap, Distansutbildning Filter

Magisterexamen i utbildningsadministrationen

Mind Development Academy
Internet Heltid Deltid 1 - 4 år Öppen antagning Sydafrika Cape Town + 1 fler

AIU Distansutbildning Master of Science i utbildningsadministration programmet kommer att vara ett skräddarsyddat program, utformat bara för dig av dig och din akademiska rådgivare. Denna flexibilitet för att möta studentens behov finns sällan i andra distansprogram. Vårt onlineprogram kräver inte att alla studenter tar samma ämnen / kurser, använder samma böcker eller läromedel.

MBA i ledarskap och ledning

IGlobal University
Internet September 2019 Amerikas förenta stater Vienna

MBA i ledarskap och ledning

MBA - ledarskap på nätet

Averett University Online
Internet Heltid September 2019 Amerikas förenta stater Danville

Placera dig själv att bygga produktiva team, utveckla solida strategier och vårda en vinnande arbetsplatskultur med Averett Master of Business Administration med en koncentration i ledarskap (MBA-LDR).

MBA med koncentration i organisatoriska ledarskap

Ashford University Online
Internet Deltid 2 år September 2019 Amerikas förenta stater Clinton

Få kanten nödvändiga för att påskynda din karriär tillväxt med en MBA. Denna koncentration ger studenterna de teorier, historia och strategier i dagens ledarskap.

Master of Business Administration - Strategisk ledarskap

Winthrop University Online
Internet Deltid Januari 2020 Amerikas förenta stater Rock Hill

Winthrop Universitys online Master of Business Administration (MBA) -program med en koncentration inom strategiskt ledarskap lär ut de färdigheter som studenter behöver för att bli chefer på verkställande nivå genom kurser i ledarskap, global konkurrenskraft och personalhantering. Kandidater är beredda att främja sin karriär och utmärka sig som chefer eller chefer.

Master of Business Administration - Strategisk ledarskap

University of Delaware Online
Internet Deltid 16 månader Kontakt Skolan Amerikas förenta stater Newark

Master of Business Administration i strategisk ledarskap.

Master of Business Administration: Ledarskap och förändring

Queens University of Charlotte Online
Internet Deltid 2 år Januari 2020 Amerikas förenta stater Charlotte

Online MBA-programmet vid Queens University of Charlotte bygger på en grundval av ledarskapsprinciper och hur de integreras med kärnverksamhetsbegrepp som strategisk planering, organisationsbeteende, ekonomi och marknadsföring.

MBA-ledarskap och organisationshälsokoncentration

University of Saint Mary Online
Internet Deltid 1 år September 2019 Amerikas förenta stater Leavenworth

Anpassa din accelererande, online MBA-grad med en koncentration i ledarskap och organisationshälsa. Med kurser som bygger på Lencionis organisatoriska hälsoprinciper, är det här programmet ett led i den avancerade förståelsen av organisationskultur och ledarskapsförmåga för att utveckla välfungerande organisationer. På så lite som 1 år kan du tjäna din IACBE-ackrediterade online MBA från University of Saint Mary och göra dina mål till en verklighet.

Magisterexamen i pedagogisk ledarskap

Tampere University Of Applied Sciences
Campusstudier Internet Heltid Deltid 18 - 30 månader Kontakt Skolan Finland Tampere + 2 fler

Lär dig nödvändigheten av att leda människor och företag i samband med internationell utbildning. Vår masterprogram i pedagogisk ledarskap är ett unikt samarbetande distansprogram. Det organiseras huvudsakligen online med tre obligatoriska men interaktiva och roliga intensiva veckor i Finland.

Online MBA i Global Business Leadership

Central European Management Institute (CEMI)
Internet Deltid 1 år Oktober 2019 Tjeckien Prague

Global Business Leadership-programmet är lämpligt för mellan- och toppchefer, särskilt från företag som är verksamma på internationell nivå. Huvudmålet är att få en övergripande översikt över den globala verksamheten och nuvarande trender inom ledningen. Programmet lärs på engelska av ett internationellt team av universitetshandledare.

MBA-programmet

Lamar University
Campusstudier Internet Heltid 16 - 24 månader Januari 2020 Amerikas förenta stater Beaumont + 1 fler

MBA-programmet vid Lamar University har samarbetat med Leadership Beaumont, Beaumont Chamber of Commerce och SETX YPO för att erbjuda workshops och nätverk. Nuvarande studenter, LU-studenter och unga yrkesverksamma i samhället har möjlighet att lära sig affärsämnen från framstående medlemmar och företagsledare.

MBA - Fast Track

Nottingham Trent University Online
Internet Deltid 18 månader Januari 2020 Storbritannien UK Online

Accelerera dina lärandemål med ett 100% Online MBA Fast Track. Genom att använda samma kursinnehåll som kärn MBA kan Online MBA Fast Track kompletteras om 18 månader som hjälper dig att utveckla dina strategiska affärsfärdigheter i en alltmer konkurrenskraftig global affärsmiljö. Dagens affärsmiljö är flyktig, konkurrenskraftig och internationell. Utformade för ambitiösa chefer kommer framgångsrika studenter bort från detta Online MBA Fast Track med en verklig förståelse av strategiska affärsmodeller, samtida globala frågor och ramar samt en uppskattning av värdet av ansvarigt och hållbart ledarskap.

MBA

University Canada West (UCW)
Campusstudier Internet Heltid 2 år Januari 2020 Kanada Vancouver + 1 fler

Detta ACBSP-ackrediterade program är utformat för studenter som hoppas bli ledare i en global miljö. Master of Business Administration (MBA) programmet som erbjuds av UCW Vancouver kommer att utrusta dig med de färdigheter som behövs för att hantera komplexa situationer. Detta uppnås genom att utforska praktiska lösningar som hjälper din organisation att trivas.