MBASTUDIES.SE

De mest populära MBA-programmen in British Columbia Kanada 2019

Vancouver värd för några av de bästa MBA-program i Kanada, att locka studenter från hela världen. Tjäna din MBA i Vancouver, staden som många kanadensare tror är den vackraste staden i Kanada.

MBA i Vancouver är inriktad på innovation, vilket många tror är nyckeln till framgångsrika affärer. Med och MBA i Vancouver, är eleverna redo att vara ledare i näringslivet, att tillämpa ett globalt perspektiv till den föränderliga internationella marknaden. MBA i Vancouver erbjuder många specialområden, såsom teknik, bioteknik, corporate MBA och Executive MBA för dem i mitten-nivå karriär och vill gå vidare. MBA i Vancouver har också den unika möjligheten för studenter som inte har en grundexamen i företagsekonomi.

Var beredd att ange den globala affärsmiljön vid hög efterfrågan, med de kunskaper och färdigheter du behöver för att trivas i ditt företag karriär. En MBA i Vancouver kan få dig dit. Ta bara en titt på dina alternativ nedan!

sökresultat funna Filter

MBA med koncentration i ekonomi

NYIT - Vancouver
Campusstudier Heltid 2 år Kontakt Skolan Kanada Vancouver

Vårt AACSB-ackrediterade MBA-program med en ekonomisk koncentration sätter dig i centrum av New York City - världens huvudstad i finans och affärer. Du lär dig av erfarna professorer och branschledare när du vill tillämpa finansiella koncept, analysera finansiella data från flera källor och utvärdera investeringsstrategier. Du använder avancerad finansiell teknik som innehåller levande marknadsdata för att bättre förstå företags beslutsfattande, portföljhantering och värdering av finansiella tillgångar, inklusive derivat.

Master of Business Administration (MBA)

NYIT - Vancouver
Campusstudier Heltid 2 år Kontakt Skolan Kanada Vancouver

Våra Master of Business Administration (MBA) är ett mångsidigt, tvärvetenskapligt program som kommer att ta din karriär till högre nivåer. Lär dig att utvärdera och förbättra verksamheten, arbeta tillsammans för att ta itu med socioekonomiska problem med en global tankegång och analysera företagets hållbarhet och lönsamhet.

MBA

University Canada West (UCW)
Campusstudier Internet Heltid 2 år Januari 2020 Kanada Vancouver + 1 fler

Detta ACBSP-ackrediterade program är utformat för studenter som hoppas bli ledare i en global miljö. Master of Business Administration (MBA) programmet som erbjuds av UCW Vancouver kommer att utrusta dig med de färdigheter som behövs för att hantera komplexa situationer. Detta uppnås genom att utforska praktiska lösningar som hjälper din organisation att trivas.