MBASTUDIES.SE

De mest populära MBA-programmen i Ari'el Israel 2019

Ett masterprogram i företagsadministration, en MBA, är en examen som man får när man slutfört ett studieprogram med fokus på företagsledning. Man studerar först och främst ekonomi, redovisning, HR och andra affärsrelaterade ämnen.

En Master of Business Administration (MBA) presenteras för studenter efter avslutad två år av avancerade och specialiserade studier som täcker ämnen såsom affärer, ledning, finans och redovisning. Tjänar en MBA kan ge akademiker en konkurrensfördel gentemot andra arbetssökande i en aggressiv arbetsmarknaden.

 

Israel har 8 universitet och akademiskt övervakas av rådet för högre utbildning i Israel. Landet är bland de länder som har den högsta graden av universitetet inskrivning i världen. De har en trevlig elev relation inte bara till de lokala studenter men även för internationella studenter.

Se MBA-examina i Ari'el i Israel 2019

sökresultat funna Filter

MBA

Ariel University
Campusstudier Heltid 2 år Oktober 2019 Israel Ari'el

MBA-programmet vid Ariel University (AU) är utformat för att utveckla studenternas övergripande syn på ledningen och förbereda dem för att arbeta effektivt i ledande befattningar i företag, regering och icke-statliga organisationer.