Filter
MBA
Israel Ari'el Studietyp: Alla Tempo: Alla

De mest populära MBA-programmen i Ari'el Israel 2019

Ett masterprogram i företagsadministration, en MBA, är en examen som man får när man slutfört ett studieprogram med fokus på företagsledning. Man studerar först och främst ekonomi, redovisning, HR och andra affärsrelaterade ämnen.

En Master of Business Administration (MBA) presenteras för studenter efter avslutad två år av avancerade och specialiserade studier som täcker ämnen såsom affärer, ledning, finans och redovisning. Tjänar en MBA kan ge akademiker en konkurrensfördel gentemot andra arbetssökande i en aggressiv arbetsmarknaden.

 

Israel har 8 universitet och akademiskt övervakas av rådet för högre utbildning i Israel. Landet är bland de länder som har den högsta graden av universitetet inskrivning i världen. De har en trevlig elev relation inte bara till de lokala studenter men även för internationella studenter.

Se MBA-examina i Ari'el i Israel 2019

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

Examina
Plats
Israel
Ari'el
Studietyp
Tempo
Ariel University

MBA-programmet vid Ariel University (AU) är utformat för att utveckla studenternas övergripande syn på ledningen och förbereda dem för att arbeta effektivt i ledande befa ... [+]

MBA-programmet vid Ariel University (AU) är utformat för att utveckla studenternas övergripande syn på ledningen och förbereda dem för att arbeta effektivt i ledande befattningar i företag, regering och icke-statliga organisationer. Programmet följer accepterade MBA-läroplaner vid ledande handelshögskolor i Israel och utomlands och gör det möjligt för deltagarna att lyckas inom olika områden, i Israel och var som helst i världen.

I detta program för engelskspråkiga studenter kommer det första studieåret att genomföras på engelska, med en gradvis övergång till hebreiska medan studenterna lär sig språket, inklusive hebreiska affärsvillkor. Under det andra året hålls studier på hebreiska, men de flesta av de obligatoriska avläsningarna kommer att fortsätta vara på engelska.... [-]

Israel Ari'el
Oktober 2019
Engelska,Hebreiska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska