Filter
MBA
Amerikas förenta stater Studietyp: Alla Tempo: Deltid

Sök bland MBA-program Investering på deltid i USA 2020

Eleverna undrar ofta om sitt beslut att kliva ut ur näringslivet och ge dig ut på en dyr MBA var klok. Tills nyligen var den svåraste delen av en MBA få godkänt av en topp handelshögskola. Med en MBA var motsvarande mellan två-och-ett-halvt och fyra år extra rating erfarenhet. Det är i tider som dessa som du inser det verkliga värdet av en MBA.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

Kontakta skolor Bästa MBA-programmen Investering på deltid i USA 2020

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Investering, Amerikas förenta stater

Lynn University

Förmågan att intelligent hantera ekonomin, både för organisationer och individer, är en eftertraktad färdighetsuppsättning. En finansiell MBA erbjuder dig möjlighet att b ... [+]

Förmågan att intelligent hantera ekonomin, både för organisationer och individer, är en eftertraktad färdighetsuppsättning. En finansiell MBA erbjuder dig möjlighet att börja bli expert på investerings- och portföljförvaltning.

Programmet innehåller grundliga undersökningar av branschstandarder inom såväl individuella som företagsinvesteringar, vilket hjälper eleverna att förstå det olika, dynamiska landskapet för ekonomisk förvaltning. Du kommer också att undersöka de etiska problemen på den nuvarande finansiella marknaden och konsekvenserna av den globala ekonomin.

Du kommer att undersöka flera olika värderingsmodeller, inklusive:

Kapitaltillgångsmodell (CAPM)Arbitrage Pricing Theory (APT)Aktievärdering... [-]
Amerikas förenta stater Boca Raton
September 2020
Engelska
Deltid
1 - 4 år
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska