MBASTUDIES

Sök bland MBA-program Investering på deltid i Schweiz 2020

Masters of Business Administration (MBA) är forskarexamen program i förvaltningen, i sin egen liga. MBA är den traditionella akademiska erbjudande för ledarskapsutbildning. Universiteten svarar på frågor från företag för en exakt och djup kompetens för framtiden och moderna chefer som bygger på en standardiserad titel. Det är ofta förkortas som civilekonom eller MBA och i opposition till Master of Science (MSc) eller Master of Arts (MA) är utan tvekan pekar på ett program enbart.

De kunskaper och färdigheter som byggts under en utbildning i investeringar är vanligtvis värdefulla på arbetsmarknaden. Denna pedagogiska strävan kan leda till studenter pågår för att få säkra, stabila karriärer som finansiell konsult, finansiell rådgivare, och avkastning analytiker.

Schweiz (Tyska: Schweiz, franska: Suisse, italienska: Svizzera, Romansch:. Svizra Schweiz har några av de universites världsberömda som ETH i Zürich, EPFL i Lausanne, IHEID i Genève, universitetet i Lausanne eller University of St Gallen. Tänk, det 's mycket bättre att tala det lokala språket, så om du kan ' t tala antingen franska, tyska eller italienska, bättre gå en språkkurs först.

Kontakta skolor Bästa MBA-programmen Investering på deltid i Schweiz 2020

3 Resultat i Investering, Schweiz Filter

Master of Business Administration (MBA) i ekonomi och ansvarig investering

Sustainability Management School
MBA
Sep 2020
<
Heltid
<
Deltid
Engelska
Campusstudier

En övervägande yrkesinriktad utbildning som behandlar företagsfinansiering och den bredare hållbarhetsagendan för ansvariga investeringar.

Läs mer

MBA i internationell ekonomi (högst rankad och ackrediterad)

IFM University - Institute of Finance and Management, Geneva Switzerland
MBA
Okt 2020
<
Heltid
<
9 månader
Engelska
Campusstudier

IFM MBA levererar en intensiv omvandlingsupplevelse, ger nya perspektiv, förändrar ditt tankesätt och förbereder dig för utmaningarna i den moderna affärsvärlden. Detta progra ...

Läs mer

Online MBA i finans och ansvarig investering

Sustainability Management School
MBA
Jul 2020
<
Heltid
<
Deltid
<
18&nbsp;-&nbsp;36 månader
Engelska
Internet

Vårt onlineprogram är 100% online! Det är en möjlighet för dig att avancera i din karriär och utveckla nya färdigheter inom hållbarhetshantering.

Läs mer