Filter
MBA

Jämför 7 MBA-program Investering

Pengar är ett verktyg, och med rätt träning kan den användas mycket effektivt. De med en MBA i Investment vet hur man får ut det mesta av tillgängliga pengar. Företagen behöver deras kompetens och expertis för att flytta projekt framåt, maximera sina vinster och planera för framtiden.

 

Vad är en MBA i Investment? Det är en Master of Business Administration examen som fokuserar på att skapa välstånd genom att manipulera sysselsatta finansiella resurser för att optimera resultaten. Dessa avancerade program är lämpliga för dem med en kandidatexamen i andra affärer, finans eller ekonomiska områden. Eleverna lär sig om olika placeringsstrategier och hur pengarna rör sig genom en organisation från topp till botten. Ämnen av studien omfattar värdera tillgångar, finansieringskällor, kostnader för kapital och strategiska allianser.

 

Förutom att avancera lednings- och organisationsförmåga, studenter förbättra sina analytiska resonemang och kommunikationsförmåga.De kan se helheten och förstå de kritiska uppgifter om investeringsstrategier som aktier, obligationer och andra finansiella mekanismer. De har också möjlighet att använda det senaste inom programvaruverktyg för att analysera data och skapa detaljerade rapporter informationen. De vet bolagsrätt, värdepapper och vikten av valutakurser.

 

De flesta av dessa program kommer att kräva två års heltidsstudier för att slutföra. Kostnaderna kan variera. De som är intresserade av att veta mer bör kontakta institutionerna efter eget val för specifik information om avgifter och undervisning.

 

Även akademiker kan användas som ledande befattningshavare och chefer nivå i något stort företag, är investeringen banksektorn ofta den mest lämpade för sina talanger. De hittar ofta arbeta som ekonomichefer, företagskonsulter eller special bankirer catering till unika kunder.En del arbete som analytiker och andra arbetar för oberoende värdepappersföretag som mäklare och förvaltare. Tillsynsmyndigheter hyr även dessa akademiker, och andra tycker givande karriärer i näringslivet journalistik och akademiker.

 

Det är viktigt att börja forska utbildningsprogram så snart som möjligt. Vissa kanske föredrar traditionella universitetsinställningar, men online kurser erbjuder fortfarande utbildningsmöjligheter av hög kvalitet. För dem med schemaläggning eller transportsvårigheter, är distansutbildning ett utmärkt alternativ att överväga. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.

Read More Read Less
Other options within this field of study:

7 Results in Investering

Korea University Business School

Miba - Master of Investment Business Administration är utformat för att utövare rekrytera verksamhet i mitten ledningsnivå och vårda dem med avancerad praktiska kunskaper ... [+]

Miba - Master of Investment Business Administration är utformat för att verksamheten utövare rekrytera i mitten ledningsnivå och vårda dem med avancerad praktiska kunskaper och färdigheter för att vara globala företagsledare och specialister i utländska direktinvesteringar (FDI). Det lärande mål Miba är att se till avancerad kunskap, analytisk förmåga och praktiska färdigheter tillämpas i allmänna förvaltningen och på området för utländska direktinvesteringar, samt logiska resonemang förmåga och sin förmåga att tillämpa kunskaper i att lösa problem vid hanteringen.

&nbsp

Utbildning av FDI Specialister

KU Miba är första heltid MBA-program grundades 2005, till stöd för ministeriet för Knowldge ekonomi (MKE) och Korea Trade Promotion Agency (KOTRA). Syftet med detta program är att utbilda specialister och konsulter i utländska direktinvesteringar. Kunskaper i Engelska är en förutsättning så att alla kurser ges på engelska. Detta program kräver inte de sökande har en undergraduate huvudämne företagsekonomi eftersom en mångsidig bakgrund av studenter underlättar utbyte av sakkunskap med sina kollegor och förståelse för industrins miljöer och tekniska framsteg. Curriculum Balanserad mellan teori och praktik ... [-]

Sydkorea Seoul Kina Shanghai Singapore  + 1 More
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Sydkorea
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Seoul
    )

  [2] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Kina
    )

  [3] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Shanghai
    )

  [4] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Singapore
    )

)
1
March 2019
Full-time
2 år
Campusstudier

Läs mer på svenska
SIMT - Stuttgart Institute of Management and Technology

Målet med finans- och investeringskoncentrationen är att ge eleverna en grundlig förståelse för finansmarknadernas betydelse och funktion när det gäller att utveckla och ... [+]

Programöversikt

Målet med finans- och investeringskoncentrationen är att ge eleverna en grundlig förståelse för finansmarknadernas betydelse och funktion när det gäller att utveckla och övervaka företagens finansiella politik samt prissättning och användning av finansiella instrument. Kandidater från Finance and Investment-programmet kommer att vara högkvalificerade för ledande befattningar som finansiella analytiker, skattemyndigheter, kapitalförvaltare, finansiella konsulter och liknande positioner i en rad olika företag.

Finans- och investeringskoncentrationen syftar till att kombinera det bästa av både amerikansk och europeisk företagsutbildning. Globala ledande läroböcker, fallmaterial och högkvalificerad fakultet ingår i de grundläggande komponenterna på SIMT. Samtidig betoning på det unika tillvägagångssättet av stora framgångsrika globala tyska företag med inriktning på mervärdet av kunskapsintensiva affärsprocesser är införlivat.... [-]

Tyskland Stuttgart
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Tyskland
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Stuttgart
    )

)
1
September 2019
Full-time
4 terminer
Campusstudier

Läs mer på svenska
International Graduate Center - Hochschule Bremen

Börja studera kärnmodulerna vid regeringskonferensen i Bremen och specialisera sig på International Finance ... [+]

Dual Degree Program med University of North Carolina, Wilmington, USA (MBA / MBA)

Börja studera kärnmodulerna vid regeringskonferensen i Bremen och specialisera sig på International Finance

Förutom en högklassig utbildning kan du njuta av en parkliknande campus med pool, gym och den vackra kusten under andra och tredje terminen vid UNCW. North Carolina Wilmington är perfekt för studenter som älskar utomhus och en livlig kulturell scen.

Utöver detta erbjuder studier i USA många fördelar.

Innan din specialisering måste du göra grunden.

1: a termen: kärnmoduler

Starta ditt IBSA Dual Degree Masterprogram med kärnmodulerna vid International Graduate Center i Tyskland.... [-]

Tyskland Bremen
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Tyskland
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Bremen
    )

)
1
October 2019
Full-time
2 terminer
Campusstudier

Läs mer på svenska
Kazakh British Technical University (KBTU)

MBA i ekonomi programmet syftar till att förbereda studenter för framgångsrika karriärer i finansiella och investeringar beslutsfattande. De specialiserade områdena är Co ... [+]

MBT-programmen på KBTU Business School syftar till att utbilda och förbereda studenter för ledarskapsställningar. Vi uppmuntrar global vision och förståelse för transnationell kultur och utvecklar elevernas förmåga att hitta kreativa och rationella lösningar på utmaningarna att göra affärer i dagens komplexa sammanlänkade värld. Våra kandidater utvecklar medvetenhet om hur man effektivt hanterar företag av alla storlekar från en start till det transnationella företaget och implementerar strategier som leder sina företag till framgång.

Våra MBA-program är utformade både för erfarna utövare som strävar efter att återuppliva eller förändra sin karriär och för unga yrkesverksamma som strävar efter att bygga sina karriärer. Programmet är strukturerat för att ge studenterna avancerad verksamhetskunskap inom olika funktionella områden, spetskompetens och strategisk nivå beslutsfattande och specialkunskaper och färdigheter.... [-]

Kazakstan Almaty
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Kazakstan
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Almaty
    )

)
1
September 2019
Full-time
15 månader
Campusstudier

Läs mer på svenska
Lynn University

Förmågan att intelligent hantera ekonomin, både för organisationer och individer, är en eftertraktad färdighetsuppsättning. En finansiell MBA erbjuder dig möjlighet att b ... [+]

Förmågan att intelligent hantera ekonomin, både för organisationer och individer, är en eftertraktad färdighetsuppsättning. En finansiell MBA erbjuder dig möjlighet att börja bli expert på investerings- och portföljförvaltning.

Programmet innehåller grundliga undersökningar av branschstandarder inom såväl individuella som företagsinvesteringar, vilket hjälper eleverna att förstå det olika, dynamiska landskapet för ekonomisk förvaltning. Du kommer också att undersöka de etiska problemen på den nuvarande finansiella marknaden och konsekvenserna av den globala ekonomin.

Du kommer att undersöka flera olika värderingsmodeller, inklusive:

Kapitaltillgångsmodell (CAPM)Arbitrage Pricing Theory (APT)Aktievärdering... [-]
Amerikas förenta stater Boca Raton
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Amerikas förenta stater
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Boca Raton
    )

)
1
September 2019
Part-time
1 - 4 år
Online
Campusstudier

Läs mer på svenska
Sustainability Management School

Vårt onlineprogram är 100% online! Det är en möjlighet för dig att avancera i din karriär och utveckla nya färdigheter inom hållbarhetshantering. ... [+]

Syftet med online MBA i finans och ansvarlig investering är att erbjuda en övervägande yrkesinriktad utbildning som adresserar företagsfinansiering och den bredare hållbarhetsagendan för ansvariga investeringar.

Efter genomgången av programmet kommer du att kunna tillämpa och visa medvetenhet om de avancerade teorierna om företagsfinansiering och hållbarhet, autonomt hantera finansiella projekt, utveckla ledarskapsinriktningen mot en koldioxidsnål ekonomi och också ha en uppsättning solid etik med Hänsyn till investeringsförvaltningen.

Praktikorienterade projekt kommer att styras av akademiker och yrkesverksamma. Dessa projekt ingår i SUMAS innovativa undervisningsmetoder som inkluderar inbjudningar till videokonferenser med ledande talare i organisationer och företagspresentationer. Dessa aktiviteter främjar inte bara kunskapsdelning utan ger också värdefulla möjligheter till nätverk för att förbättra din karriärutveckling.... [-]

Schweiz Switzerland Online
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Schweiz
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Switzerland Online
    )

)
1
Full-time
Part-time
18 - 36 månader
Online

Läs mer på svenska
Sustainability Management School

En övervägande yrkesinriktad utbildning som behandlar företagsfinansiering och den bredare hållbarhetsagendan för ansvariga investeringar. ... [+]

Målet med MBA i finans och ansvarig investering är att erbjuda en övervägande yrkesinriktad utbildning som adresserar företagsfinansiering och den bredare hållbarhetsagendan för ansvariga investeringar.

Efter genomgången av programmet kommer du att kunna tillämpa och visa medvetenhet om de avancerade teorierna om företagsfinansiering och hållbarhet, autonomt hantera finansiella projekt, utveckla ledarskapsinriktningen mot en koldioxidsnål ekonomi och också ha en uppsättning solid etik med Hänsyn till investeringsförvaltningen.

SUMAS-studenter är ständigt engagerade i praktikinriktade projekt som styrs av akademiker, konsulter och yrkesverksamma.

Dessa projekt ingår i SUMAS innovativa undervisningsmetodik som inkluderar videokonferenser med ledande högtalare i organisationer och företagspresentationer i klass.... [-]

Schweiz Gland
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Schweiz
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Gland
    )

)
1
Full-time
Part-time
1 - 2 år
Campusstudier

Läs mer på svenska