Filter
MBA
Tunisien Studietyp: Alla Tempo: Alla

Hitta MBA-program Internationella relationer i Tunisien 2019

MBA är i särklass den mest framgångsrika grad av 20-talet. Titta på de amerikanska statistiken. Den första examen gavs inte ut förrän 1900. I slutet av 20-talet hade en marknadsandel på 27% av alla examen grader ges ut.

Tunisien (arabiska: تونس Tūnis) officiellt känd som Republiken Tunisien (arabiska: الجمهورية التونسية al-Jumhūriyyah at-Tūnisiyyah), är ett land i Nordafrika som har ett Medelhavet kustlinjen i centrum av Medelhavet Afrika. Sedan självständigheten från Frankrike 1956, har tunisiska utbildningssektorn visat stora framsteg. Antagningsprocessen styrs centralt via det nationella universitetet orientering systemet.

De mest populära MBA-programmen Internationella relationer i Tunisien 2019

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Internationella relationer, Tunisien

Sciences Po Tunis

Den internationella relationer MBA är en specialiserad elit utbildning, öppen för dagens värld och ägnade specifikt till studiet av det politiska livet i dess aktörer och ... [+]

Varaktighet studie: 2 år

Varaktighet praktik:

1 st år: två månader År 2: 6 månader Mål:

Den MBA i internationella relationer är en specialiserad elit utbildning, öppen för dagens värld och ägnade specifikt till studiet av det politiska livet i dess aktörer och institutioner nationellt och i synnerhet internationellt. Det syftar till att ge studenterna möjlighet att skaffa sig en solid förmåga att resonera och analys för att utveckla diagnostiska och analysfunktioner som krävs i internationella relationer och affärer.

entré:

MBA i internationella relationer är tillgänglig för licensierade och / eller motsvarande examen eller högre i juridik, statsvetenskap, internationella relationer, ekonomi och administration sektorerna.... [-]

Tunisien Tunis
September 2019
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska