close

Filter

Visa resultat

Jämför MBA-program Internationella juridikstudier

En Master of Business Administration (MBA) är en populär pedagogisk väg för studenter intresserade av att driva en mer avancerad karriär i näringslivet. Dessa program kräver ofta två eller tre år av intensiv studie och kan leda till en mängd olika uppfyllande och lukrativa företagskarriärer. Vad är en MBA i internationell rätt? Detta ämnesområde fokuserar på ledarskapsrutiner oc… Läs mer

En Master of Business Administration (MBA) är en populär pedagogisk väg för studenter intresserade av att driva en mer avancerad karriär i näringslivet. Dessa program kräver ofta två eller tre år av intensiv studie och kan leda till en mängd olika uppfyllande och lukrativa företagskarriärer.

Vad är en MBA i internationell rätt? Detta ämnesområde fokuserar på ledarskapsrutiner och intensiva lagar bakom funktionen av alla sömlösa internationella affärsverksamheter. En examen på detta område kan innehålla kurser om organisation, ledning, kommunikation, mänskliga rättigheter, affärsrätt och regering. Många program kräver att eleverna redan har avslutat en grundutbildning i företagsekonomi, lag eller ett relaterat ämne.

Forskare i internationell rätt lär ofta att kommunicera effektivt med olika typer av människor. Denna färdighet kan visa sig fördelaktig i en mängd olika professionella eller personliga inställningar. Sådana individer kan också bli mer organiserade och detaljorienterade efter att ha tjänat denna typ av examen.

Kostnaden för att tjäna en MBA kan variera i olika länder och typer av utbildningsinstitutioner, och privata universitet har ofta högre utbildningsnivåer än offentliga högskolor. Många har betalat för skolan genom ekonomiskt stöd, arbetsprogram och stipendier.

Karriär inom internationell rätt kan expandera i många branscher, inklusive den offentliga och privata sektorn. Många elever med denna utbildningsbakgrund driver positioner i myndigheter som advokater eller policymakers. Kandidater har gått på jobbet för organisationer som amerikanska civila frihetsunionen och Amnesty International. Andra lagspositioner, som marknadsförare och handelsfacilitatorer, kan hittas i privata företag eller internationella företag.

En magisterexamen i internationell rätt kan tjäna på ett av de många universiteten som finns över hela världen. Studera utomlands kan vara till nytta för detta ämnesområde, eller du kan välja att studera hemifrån med online kurser eller deltid scheman. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mindre
Relaterade studiefält
arrow_drop_up arrow_drop_down
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
format_list_bulleted Filter
ESLSCA Business School
paris, Frankrike

MBA i internationell affärsrätt är inte bara avsedd för juridiska studenter på hög nivå, utan också för yrkesverksamma som vill behärska avancerade juridiska frågor inom sin v ... +

MBA i internationell affärsrätt är inte bara avsedd för juridiska studenter på hög nivå, utan också för yrkesverksamma som vill behärska avancerade juridiska frågor inom sin verksamhetssektor. Denna utbildning ger dem en perfekt behärskning av utmaningarna från marknader och företag. En avgörande tillgång på en alltmer konkurrenskraftig marknad där dessa två sektorer förblir intimt kopplade. -
MBA
Heltid
Deltid
Franska
Campusstudier
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här