MBA-program Internationell hälso- och sjukvård

Jämför MBA-program Internationell hälso- och sjukvård

Internationell hälso- och sjukvård

En MBA är en magisterexamen i företagsekonomi. Tjänar man inkluderar tar allmänna affärs kurser såsom finans, redovisning, management, marknadsföring, juridik, informationsteknik, och etik. En MBA i International Health förbereder studenterna för en karriär inom sjukvården.

Vad är en MBA i International Health? Programmet fokuserar på att utveckla entreprenörsvårdchefer som är utrustade med hög kompetens och färdigheter för att möta kraven från en internationell sjukvårdssektorn. Studenterna kommer att utveckla en bred förståelse av interkulturella frågor, samt bygga ett nätverk av internationella proffs med vilka de kan someday utveckla globala hälso- och sjukvårdspolitik och system. Utexaminerade kommer att kunna hantera, planera och organisera vård för äldre individer, liksom avtal med naturkatastrofer, pandemier och krig.

Det finns många fördelar för akademiker med en MBA i International Healthcare.Deras examen ger dem en konkurrensfördel på arbetsplatsen, och de kan kräva en högre lön. De är mycket skickliga på att kommunicera och interagera med yrkesverksamma och allmänheten, och de kan fatta snabba beslut i ansiktet av utmaningar.

Som en internationell examen kan eleverna få sin utbildning från en mängd olika skolor runt om i världen. Kostnaderna kan variera kraftigt från ett universitet till ett annat, så det är viktigt att kontakta skolan direkt för att ta reda på hur mycket det kommer att kosta att tjäna din MBA.

En MBA förbereder eleverna med nyckelaffärs kunskaper, färdigheter och egenskaper som hjälper dem lätt få anställning inom ett brett spektrum av yrken. Akademiker kan få arbete inom läkemedel, hälsa teknologiindustrin, sjukhus och i välgörenhets och hjälporganisationer.

Det finns många typer av MBA-program som du kan välja mellan, inklusive deltid, heltid, accelererade och distansutbildning.Du kan börja forska rätt program för dina behov just nu genom att gå vår stora databas. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.

Läs Mer

Mba / Mph Med Yale Skolan Av Folkhälsan

Yale School of Management
Campusstudier Heltid 3 år September 2018 Amerikas förenta stater New Haven New York + 1 fler

Yale School of Public Health MPH-programmet är utformat för högt motiverade studenter med ett stort intresse för folkhälsan [+]

Yale School of Public Health MPH-programmet är utformat för högt motiverade studenter med ett stort intresse för folkhälsan. Medan vissa matrikuler börjar programmet direkt från grundutbildnings- och utbildningsinstitutioner, har andra relaterad arbetshälsa och / eller yrkeshögskoleutbildning. I allmänhet kräver MPH-programmet fyra terminer i hemvist under vilka 20 kurser måste slutföras. Alla MPH-studenter kompletterar kärnkurser i biostatistik, epidemiologi, miljöhälsa, hälsopolitik och sociala och beteendevetenskaper. Studenter måste också uppfylla delningskrav som är specifika för varje akademiskt program. Dessutom kompletterar eleverna en praktik mellan första och andra året av heltidsstudier och antingen en mastergrad eller huvudstipurs. Joint Degree Applicants... [-]