MBA-program Internationell hälso- och sjukvård

Jämför 2 MBA-program Internationell hälso- och sjukvård

Internationell hälso- och sjukvård

En MBA är en magisterexamen i företagsekonomi. Tjänar man inkluderar tar allmänna affärs kurser såsom finans, redovisning, management, marknadsföring, juridik, informationsteknik, och etik. En MBA i International Health förbereder studenterna för en karriär inom sjukvården.

Vad är en MBA i International Health? Programmet fokuserar på att utveckla entreprenörsvårdchefer som är utrustade med hög kompetens och färdigheter för att möta kraven från en internationell sjukvårdssektorn. Studenterna kommer att utveckla en bred förståelse av interkulturella frågor, samt bygga ett nätverk av internationella proffs med vilka de kan someday utveckla globala hälso- och sjukvårdspolitik och system. Utexaminerade kommer att kunna hantera, planera och organisera vård för äldre individer, liksom avtal med naturkatastrofer, pandemier och krig.

Det finns många fördelar för akademiker med en MBA i International Healthcare.Deras examen ger dem en konkurrensfördel på arbetsplatsen, och de kan kräva en högre lön. De är mycket skickliga på att kommunicera och interagera med yrkesverksamma och allmänheten, och de kan fatta snabba beslut i ansiktet av utmaningar.

Som en internationell examen kan eleverna få sin utbildning från en mängd olika skolor runt om i världen. Kostnaderna kan variera kraftigt från ett universitet till ett annat, så det är viktigt att kontakta skolan direkt för att ta reda på hur mycket det kommer att kosta att tjäna din MBA.

En MBA förbereder eleverna med nyckelaffärs kunskaper, färdigheter och egenskaper som hjälper dem lätt få anställning inom ett brett spektrum av yrken. Akademiker kan få arbete inom läkemedel, hälsa teknologiindustrin, sjukhus och i välgörenhets och hjälporganisationer.

Det finns många typer av MBA-program som du kan välja mellan, inklusive deltid, heltid, accelererade och distansutbildning.Du kan börja forska rätt program för dina behov just nu genom att gå vår stora databas. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.

Läs Mer

Mba Internationella Sjukvårdsorganisationen

Frankfurt School of Finance & Management
Campusstudier Deltid 20 månader October 2017 Tyskland Frankfurt am Main

Frankfurtskolans MBA i International Sjukvårdsorganisationen vänder sig till alla deltagare i vård värdekedjan leverantörer, upphandlare, tillsynsorgan samt leverantörer. [+]

Eftersom sjukvården blir mer internationellt, måste chefer ha en övergripande och praktiskt inriktad utbildning i kombination med starka interkulturell kompetens.

MBA i International Sjukvårdsorganisationen är unik i sin undervisning och praktiskt förhållningssätt, som syftar till att överskrida nationella gränser och sätt att tänka över hela världen. MBA-programmet i International Healthcare Management utvecklar företagarsjukvårdschefer utrustade med avancerade kunskaper och expertis för att bemästra utmaningarna i en globaliserad sjukvården.

Genom bostadsmoduler i utvalda relevanta platser över hela världen, kommer medlemmarna program identifiera bästa praxis, utveckla en bred förståelse för interkulturella frågor och bygga upp ett internationellt nätverk av professionella leder debatten för att utveckla den globala sjukvården.... [-]


MBA I Sjukhusledningen, Kliniker Och Kontor

Grupo Tiradentes
Campusstudier Heltid 418 öppettider March 2018 Brasilien Aracaju

Lärare med teoretisk och praktisk erfarenhet av Health Management och dess särdrag; Framgång fallstudier med små, medelstora och stora organisationer; Infrastruktur kompatibel med standardkrav i vår målgrupp; praktisk erfarenhet och närvaro av inbjudna yrkesverksamma inom vissa moduler. [+]

differential Course Lärare med teoretisk och praktisk erfarenhet av Health Management och dess särdrag; Framgång fallstudier med små, medelstora och stora organisationer; Infrastruktur kompatibel med standardkrav i vår målgrupp; praktisk erfarenhet och närvaro av inbjudna yrkesverksamma inom vissa moduler. MÅL Bland de viktigaste målen för MBA, kan vi lyfta fram: Att ge nödvändiga kunskaper i förvaltningspraxis, riktade till planering, genomförande och kontroll av verksamhet i samband med hälso- och sjukvårdsinstitutioner. Empowering Eleverna med tekniska hanteringsverktyg och skapa nödvändiga parametrar för att ta itu med frågor som är unika för hälsoekonomi och dess konsekvenser. Direkt särskild uppmärksamhet åt kvalitet, revision och ackreditering i sjukhus, kliniker och kontor. Dynamiskt och innovativt sätt MÅL Kursen riktar sig till yrkesverksamma som utför uppgifter i anslutning till ledningen i vårdinrättningarna, såsom läkare, sjuksköterskor, administratörer, ekonomer och revisorer som arbetar på sjukhus, kliniker och / eller kontor. METODIK Kursen kommer att utvecklas genom olika undervisning / inlärningstekniker för att möjliggöra aktiv studentmedverkan i byggandet av kunskap. Professor ger övervakning skolmaterial. Kommer att användas i enlighet med naturen och lämpligheten varje disciplin, olika metoder som fallstudier, spel och simuleringar, konferenser, föreläsningar, seminarier, riktade studier, grupparbeten, praktiska klasser i laboratorier, debatter och utbyte experiment. [-]