MBA-program Internationell hälso- och sjukvård

Jämför 4 MBA-program Internationell hälso- och sjukvård

Internationell hälso- och sjukvård

En MBA är en magisterexamen i företagsekonomi. Tjänar man inkluderar tar allmänna affärs kurser såsom finans, redovisning, management, marknadsföring, juridik, informationsteknik, och etik. En MBA i International Health förbereder studenterna för en karriär inom sjukvården.

Vad är en MBA i International Health? Programmet fokuserar på att utveckla entreprenörsvårdchefer som är utrustade med hög kompetens och färdigheter för att möta kraven från en internationell sjukvårdssektorn. Studenterna kommer att utveckla en bred förståelse av interkulturella frågor, samt bygga ett nätverk av internationella proffs med vilka de kan someday utveckla globala hälso- och sjukvårdspolitik och system. Utexaminerade kommer att kunna hantera, planera och organisera vård för äldre individer, liksom avtal med naturkatastrofer, pandemier och krig.

Det finns många fördelar för akademiker med en MBA i International Healthcare.Deras examen ger dem en konkurrensfördel på arbetsplatsen, och de kan kräva en högre lön. De är mycket skickliga på att kommunicera och interagera med yrkesverksamma och allmänheten, och de kan fatta snabba beslut i ansiktet av utmaningar.

Som en internationell examen kan eleverna få sin utbildning från en mängd olika skolor runt om i världen. Kostnaderna kan variera kraftigt från ett universitet till ett annat, så det är viktigt att kontakta skolan direkt för att ta reda på hur mycket det kommer att kosta att tjäna din MBA.

En MBA förbereder eleverna med nyckelaffärs kunskaper, färdigheter och egenskaper som hjälper dem lätt få anställning inom ett brett spektrum av yrken. Akademiker kan få arbete inom läkemedel, hälsa teknologiindustrin, sjukhus och i välgörenhets och hjälporganisationer.

Det finns många typer av MBA-program som du kan välja mellan, inklusive deltid, heltid, accelererade och distansutbildning.Du kan börja forska rätt program för dina behov just nu genom att gå vår stora databas. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.

Läs Mer

MBA - expertis inom läkemedels marknadsföring

IMF Business School Portugal
Online Deltid 720 öppettider Öppen antagning Portugal Portugal Online

Detta MBA med inriktning mot Pharmaceutical Marketing ger möjlighet att träna och utveckla kompetens inom företagsledning, marknadsföring, branding och digital kommunikation i syfte att genomföra strategiska planer för produkter, tjänster eller företag med den bästa strategin, anpassad till alla gällande föreskrifter. [+]

Läkemedelsindustrin och apoteken utveckla en komplex och starkt reglerad miljö. Forskningen av nya läkemedel är mycket dyra och saknar tillgång på tid.

Av denna anledning måste läkemedels marknadsförare vara beredd att möta de utmaningar som uppstått på vägen till framgång av de varumärken som de förvaltar.

Detta MBA med inriktning mot Pharmaceutical Marketing ger möjlighet att träna och utveckla kompetens inom företagsledning, marknadsföring, branding och digital kommunikation i syfte att genomföra strategiska planer för produkter, tjänster eller företag med den bästa strategin, anpassad till alla gällande föreskrifter.

Genom denna utbildning kommer att kunna:... [-]


Master of Business Administration med en koncentration inom sjukvården

PATTEN UNIVERSITY
Online Amerikas förenta stater Oakland USA Online

Master of Business Administration är en yrkesexamen erkänd inom alla branscher. Studenterna deltar först i en integrerad läroplan undersöka funktionella affärsområden, sedan anpassa förvaltning kunskap och färdigheter genom att välja en koncentration. [+]

Master of Business Administration utbildningsprogrammet förbereder eleverna för att:

Skilj de viktigaste funktionerna i varje affär fungerar Utvärdera hur ändringar i en organisations kunskapssystem kan förbättra prestanda Leda andra för att möta organisationens mål Bedöma den finansiella hälsan hos en organisation som använder redovisningsmetoder Skapa marknadsföringsstrategier för att möta kundernas behov Tillhandahålla information för att en organisation för att maximera ekonomiska resultat Utvärdera affärssituationer från juridiska, etiska och reglerande perspektiv Förutsäga hur förändringar i den internationella ekonomiska miljön kommer att påverka en organisation Föreslå strategier för att förbättra en organisations konkurrenskraft ... [-]

Mba / mph med yale skolan av folkhälsan

Yale School of Management
Campusstudier Heltid 3 år September 2019 Amerikas förenta stater New Haven New York + 1 fler

Yale School of Public Health MPH-programmet är utformat för högt motiverade studenter med ett stort intresse för folkhälsan [+]

Yale School of Public Health MPH-programmet är utformat för högt motiverade studenter med ett stort intresse för folkhälsan. Medan vissa matrikuler börjar programmet direkt från grundutbildnings- och utbildningsinstitutioner, har andra relaterad arbetshälsa och / eller yrkeshögskoleutbildning. I allmänhet kräver MPH-programmet fyra terminer i hemvist under vilka 20 kurser måste slutföras. Alla MPH-studenter kompletterar kärnkurser i biostatistik, epidemiologi, miljöhälsa, hälsopolitik och sociala och beteendevetenskaper. Studenter måste också uppfylla delningskrav som är specifika för varje akademiskt program. Dessutom kompletterar eleverna en praktik mellan första och andra året av heltidsstudier och antingen en mastergrad eller huvudstipurs. Joint Degree Applicants... [-]


Online mba internationell vårdhantering - universitet i cumbria (uk)

Robert Kennedy College
Online och Campus-kombinerat Heltid Deltid 1 - 4 år Öppen antagning Schweiz Zürich Switzerland Online Storbritannien City of Carlisle + 4 fler

MBA International Healthcare Management är utformad för att ge hälso- och sjukvårdsledare verktygen för att analysera, direkt och utveckla administrativa aktiviteter mer effektivt i en miljö där den växande efterfrågan ständigt står inför ekonomiska svårigheter. [+]

MBA International Healthcare Management är utformad för att ge hälso- och sjukvårdsledare verktygen för att analysera, direkt och utveckla administrativa aktiviteter mer effektivt i en miljö där den växande efterfrågan ständigt står inför ekonomiska svårigheter.

MBA-program har stor nytta av den inter härrör från att rekrytera studenter från hela världen, och som bygger på handledare kvalificerade inom sitt område.

Lär dig på Schweiz främsta privata högskola och studera med studenter från över 130 olika länder och från University of Cumbria.

VARAKTIGHET

Minst 12 månader, högst 5 år.

Programschema

Systemet har utformats för att uppfylla målen för online MBA på ett flexibelt sätt och kan anpassas till de individuella preferenser för varje elev. MBA kräver att du för att slutföra sex kurser plus en slutlig avhandling. ... [-]