MBASTUDIES

Sök bland MBA-program Internationell finans på deltid i Europa 2020

Med tanke på kraften i en MBA och dörrarna den öppnas, det nätverk den erbjuder och förmåga att lösa problem det lär, ekonomistudenter behöver vara mer engagerade i sin utbildning och att göra en medveten ansträngning för att förstå vad de vill få ut av sin MBA-examen.

Ett internationellt finansieringsprogram kan innehålla kurser i interkulturell kommunikation, affärsetik, och riskhantering, förutom Industriell ekonomi. Ny skapelse satsning och multinationella förhandlingsteknik kan också vara användbar för dem som vill driva är en entreprenör.

Europa, en av världens 's sju kontinenterna, brukar kallas den västligaste halvö i Eurasien. Näst minsta kontinenten, med 10.180.000 (km2), området omgrupperar 50 länder.

Kontakta skolor Bästa MBA-program Internationell finans på deltid i Europa 2020

3 Resultat i Internationell finans, Europa Filter

Master of Business Administration (MBA) (3 accreditations)

IFM University - Institute of Finance and Management, Geneva Switzerland
MBA
Okt 2020
<
Heltid
<
9 månader
31 Jul 2020
Engelska
Campusstudier

IFM MBA delivers an intense transformational experience, provides new perspectives, changes your mindset and prepares you for the challenges of the modern business world. This ...

Läs mer

MBA i Global Banking

EU Business School
MBA
<
Heltid
<
Deltid
Engelska
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet

Denna majoritet täcker ett brett spektrum av områden inom finansbranschen, från ekonomisk organisation, verksamhet och utmaningar i ekonomin i stort till frågor om ekonomisk f ...

Läs mer

Exempelprogram

Example school
Kandidatexamen
Executiv kurs
<
Heltid
Engelska
Internet

123

Läs mer