MBASTUDIES

Hitta MBA-program Internationell administration i Spanien 2020/2021

MBA är i särklass den mest framgångsrika grad av 20-talet. Titta på de amerikanska statistiken. Den första examen gavs inte ut förrän 1900. I slutet av 20-talet hade en marknadsandel på 27% av alla examen grader ges ut.

Program och kurser i internationell administration kan förbereda eleverna för olika typer av administrations karriärer inom både privata och offentliga internationella organisationer. Studier i denna disciplin kan integrera både teori och praktik för att producera individer som är väl avrundad och erfaren inom området.

Spanien (spanska: España) är ett mångskiftande land som delar den iberiska halvön med Portugal i den västra delen av Medelhavet. Spanien är ett exotiskt land i Europa på grund av dess vänliga invånare och avslappnad livsstil. Den normala tiden för universitetskurser i Spanien är 4 år, förutom medicin och dubbla examina, vilket är 6. Madrid och Barcelona är välkända städer runt världen för sin mat, pulserande nattliv och världsberömda folklore och festligheter.

De mest populära MBA-programmen Internationell administration i Spanien 2020/2021

1 Resultat i Internationell administration, Spanien Filter

MBA i digital transformation

ENAE Business School
MBA
<
Heltid
<
10 månader
Spansk
Campusstudier

Master in Business Administration MBA specialiserad i Digital Transformation of ENAE Business School ställer din kunskap, erfarenheter, färdigheter och tekniker för att ta itu ...

Läs mer