MBASTUDIES

Jämför MBA-program Internationell administration i Europa 2020/2021

En masterexamen i företagsadministration (MBA) får de studenter som som slutför ett studieprogram som undersöker olika aspekter av näringslivet, inklusive marknadsföring, ekonomi, redovisning och mänskliga resurser. Det är både en professionell examen och den högsta inom sitt ämnesområde.

Internationell förvaltning är ett område som berörs med administration på en global nivå. Studenter som studerar detta område kan få erfarenhet av både praktik och teori och täcker ämnen såsom policyutveckling, global hälsa, ekonomi och mänskliga rättigheter.

Sammanlagt finns det över 4000 lärosäten i Europa som erbjuder ett brett utbud av kurser på kandidatnivå, Masters och doktorsexamen nivå. Med fler och fler av dessa organisationer som erbjuder engelska som språk i utbildning för åtminstone en del av sina utbildningsprogram, universiteten i Europa är nu av högre kvalitet än någonsin tidigare. Universiteten i Europa erbjuder ett vänligt välkomnande för utländska studenter och för att ge en kurs av kunskaper som motsvarar deras yrke behöver i dagens globala efterfrågan.

Se alla MBA-program Internationell administration i Europa 2020/2021

1 Resultat i Internationell administration, Europa Filter

MBA i digital transformation

ENAE Business School
MBA
<
Heltid
<
10 månader
Spansk
Campusstudier

Master in Business Administration MBA specialiserad i Digital Transformation of ENAE Business School ställer din kunskap, erfarenheter, färdigheter och tekniker för att ta itu ...

Läs mer