$close

Filter

Visa resultat

Jämför MBA-program Inköpsledning

En MBA är en doktorsexamen utdelad till personer som bestämde sig för att driva en högre utbildning inom affärsledning och administration. Individer väljer vanligtvis att erhålla sin civilekonom för att öka sin inkomsterpotential. Vad är en MBA i inköpshantering? Programmet är utformat för att utrusta studenter med de verktyg de behöver för att framgångsrikt hantera en av de vikt… Läs mer

En MBA är en doktorsexamen utdelad till personer som bestämde sig för att driva en högre utbildning inom affärsledning och administration. Individer väljer vanligtvis att erhålla sin civilekonom för att öka sin inkomsterpotential.

Vad är en MBA i inköpshantering? Programmet är utformat för att utrusta studenter med de verktyg de behöver för att framgångsrikt hantera en av de viktigaste funktionerna i alla företagsstrukturer: inköp av produkter. För att förbereda studenterna för en sådan utmanande strävan, ger instruktörer utbildning som syftar till att utveckla inköpsförmåga, kunskap och de verktyg som studenterna behöver för att optimera sina beslut i det företag de arbetar för. Kurser riktar sig till inköpschefer, kategorichefer, inköpsanalytiker och seniorköpare, och kan fokusera på kvalitetshantering, importprocesser, global inköp, trendspårning och resultatanalys.

De färdigheter som individer hämtar från detta program tenderar att vara värdefulla inom ett antal fält och positioner. Prestationsanalys och kvalitetshantering är både användbara när det gäller produkt och personalutveckling. Kapaciteten att tänka strategiskt kan tjäna enskilda personer väl i vilken position som helst.

Kostnaden för en magisterexamen varierar kraftigt och påverkas av faktorer som plats och varaktighet för ett program. Studenterna bör genomföra grundlig forskning innan de anmäler sig i något program.

Även om utexaminerade av detta program kan fortsätta att bli inköpschef, öppnar graden faktiskt dörren för många olika möjligheter. Studenterna kan hitta framgång i positioner som budgetchef, marknadschef, administrativ servicechef, chef för mattjänster, finansiell kontorist, logistikchef, industriell produktionschef eller grossist- och tillverkningsrepresentant.

Många institutioner erbjuder en MBA i inköpshantering, men där en elev slutligen hamnar beror på hans eller hennes plats och schema. Online kurser är bäst för studenter som önskar flexibilitet. För mer information, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
Rekommenderade Senaste Titel
ILCI Business School
paris, Frankrike

MBA International Purchasing Management erbjuder en specialisering på två år för att utbilda studenter i de olika verktygen och teknikerna för internationell inköpsutveckling. ... +

MBA International Purchasing Management erbjuder en specialisering på två år för att utbilda studenter i de olika verktygen och teknikerna för internationell inköpsutveckling. Målet med MBA MACI är att utveckla professionella färdigheter som gör att du kan välja leverantörer, genomföra inköpsrutiner, utveckla specifikationer och svara på anbudsinfordringar. I slutet av utbildningen kommer du också att kunna studera internationella leverantörsmarknader, genomföra förhandlingar, utvärdera och hantera leverantörsrisker, följa upp kontrakt och hantera tvister. hantera inköpsverksamheten på ekonomisk, tull och juridisk nivå, förstå "Supply Chain Management" men hantera också ett köpsteam. -
MBA
Heltid
2 år
Franska, Engelska
Campusstudier