Filter
MBA
Spanien Studietyp: Distansutbildning Tempo: Alla

Sök bland MBA-program Inköpshantering på distans i Spanien 2019/2020

Masters of Business Administration (MBA) är forskarexamen program i förvaltningen, i sin egen liga. MBA är den traditionella akademiska erbjudande för ledarskapsutbildning. Universiteten svarar på frågor från företag för en exakt och djup kompetens för framtiden och moderna chefer som bygger på en standardiserad titel. Det är ofta förkortas som civilekonom eller MBA och i opposition till Master of Science (MSc) eller Master of Arts (MA) är utan tvekan pekar på ett program enbart.

Även om min närvara distansutbildning klasser online, flera universitet håller påbörjas på flera platser. Du kan även sluta ta klasser för många veckor under året utan att dra och utan att kasta dina studielån till återbetalning. Det är ett starkt argument många människor ser på när inskrivning i distansutbildning klasser.

Spanien (spanska: España) är ett mångskiftande land som delar den iberiska halvön med Portugal i den västra delen av Medelhavet. Spanien är ett exotiskt land i Europa på grund av dess vänliga invånare och avslappnad livsstil. Den normala tiden för universitetskurser i Spanien är 4 år, förutom medicin och dubbla examina, vilket är 6. Madrid och Barcelona är välkända städer runt världen för sin mat, pulserande nattliv och världsberömda folklore och festligheter.

Kontakta skolor Bästa MBA-programmen Inköpshantering på distans i Spanien 2019/2020

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Inköpshantering, Spanien, Distansutbildning

UADIN Business School

Utbildning i inköp är ett av de viktigaste verktygen för att säkerställa tillväxten av en professionell karriär och att ställa framtidsutsikter. Både för aktiva proffs oc ... [+]

Master i avancerad hantering inom inköpFråga oss om rabatterna till företag, autonoma och arbetslösa.

Bonifiable träning. Fråga om våra stipendier

Startdatum: 15 januari 2019

Utbildning i inköp är ett av de viktigaste verktygen för att säkerställa tillväxten av en professionell karriär och att ställa framtidsutsikter. Både för aktiva proffs och för dem som ser denna aktivitet som ett framtida alternativ, erbjuder de officiella inköpscertifieringsprogrammen en extraordinär förberedelse för att framgångsrikt möta en av de viktigaste funktionerna i varje företagsstruktur.

Globalisering, nya marknader, svängningar på finansmarknaderna, nya inköpshanteringsstrategier, optimering av resurser ... Vårt yrke står inför spännande och förändrade utmaningar. I den här ramen är utbildning den accent som markerar skillnaden i en professionell, ger värde till sin profil och gör det möjligt för dem att sträva efter mer.... [-]

Spanien Spain Online
Kontakt Skolan
Spansk
Heltid
Deltid
650 timmar
Internet
Läs mer på svenska