MBASTUDIES.SE

Jämför de 5 mest populära MBA-programmen i Indonesien 2019

Indonesien är ett populärt val för många internationella studenter av flera skäl, bland annat den höga kvaliteten på utbildning, låga levnadskostnader, lägre undervisning, samt en rolig, vänlig och mångkulturellt samhälle. En MBA i Indonesien kan öppna många dörrar för spännande möjligheter i näringslivet allt från små, självständiga företag till multinationella företag.

En MBA i Indonesien kommer att ge studenterna ett internationellt perspektiv som tillåter dem att lära sig hur verksamheten fungerar i en ständigt föränderlig global ekonomi. Studerande en MBA i Indonesien är väl avrundad som de utforskar alla aspekter av verksamheten, såsom ekonomi, marknadsföring, etik, administration, juridik och informationsteknologi. MBA i Indonesien eleverna kan också välja bland flera områden av specialisering samt alternativ schemaläggning, inklusive heltid och deltid program.

Om du vill veta mer om möjligheterna för en MBA i Indonesien, bläddra nedan och du kan hitta det program som du har letat efter!

sökresultat funna Filter

Masterexamen i företagsekonomi

Brawijaya University
Campusstudier Heltid Deltid Juli 2020 Indonesien Malang

Visionen fakultetens administration är att bli en institution av administrativa vetenskaper kvalificerade och erkända av allmänheten, både hemma och utomlands.

Master of Business Administration (jakarta campus)

School of Business and Management ITB
Campusstudier Heltid 18 - 24 månader Kontakt Skolan Indonesien Jakarta Bandung + 1 fler

Programmet syftar till att ge blivande ledare med en förståelse av verksamheten sammanhang och stark allmän förvaltning som krävs för att växa företaget där du kommer att engagera sig i. Med en innovativ läroplan som kombinerar ledande kunskap med nedsänkning till verkliga företag, skulle din MBA erfarenhet driva din framtida karriär i olika ledande och ledande befattningar.

Master of Business Administration

School of Business and Management ITB
Campusstudier Heltid Kontakt Skolan Indonesien Bandung Jakarta

MBA-ITB introducerar en ny läroplan som är relevant för behoven hos den globala industrin.

Master of Business Administration

IPMI International Business School
Campusstudier Heltid 4 terminer Indonesien Jakarta

IPMI International Business School, som grundades 1984, har varit känd som en ledande handelshögskola i att förbereda ledande befattningshavare för global beredskap. IPMI är en pionjär inom verkställande och MBA-utbildning i Indonesien: den första att leverera utbildning helt på engelska, den första att leverera internationella MBA-program i Indonesien, och den första att använda Harvard fallbaserad pedagogik i regionen.

Master i Management

Universitas Gadjah Mada
Campusstudier Heltid 18 - 24 månader Februari 2020 Indonesien Yogyakarta

MM FEB UGM är en ledande handelsskola i Indonesien, som erbjuder högkvalitativ företagsutbildning som präglas av starka och kompetenta fakultetsmedlemmar, dynamisk läroplan, samverkande och kreativ inlärningsprocess och trevlig akademisk atmosfär. Internationellt ackrediterad av AACSB (The Association to Advance Collegiate Schools of Business) är programmet nu det enda representativa MBA-programmet i Indonesien som är globalt erkänt.