MBASTUDIES.SE

De mest populära MBA-programmen in Yogyakarta Indonesien 2019

Eleverna undrar ofta om sitt beslut att kliva ut ur näringslivet och ge dig ut på en dyr MBA var klok. Tills nyligen var den svåraste delen av en MBA få godkänt av en topp handelshögskola. Med en MBA var motsvarande mellan två-och-ett-halvt och fyra år extra rating erfarenhet. Det är i tider som dessa som du inser det verkliga värdet av en MBA.

Individer som redan har tjänat en kandidatexamen och vill att ytterligare öka sin kunskap och utbildning kan välja att tjäna en Master of Business Administration, eller MBA. En MBA är ett tvåårigt program som kan hjälpa till att förbereda studenter för en karriär inom ledarskap och management i näringslivet.

Indonesien, ett land i Sydostasien, bostäder mer än 238 miljoner människor. Indonesien är det fjärde mest befolkade landet i världen. Landets utbildningssektorn är indelad i förskolan, junior och senior primär, sekundär och utbildade kurser.

För alla som vill lära sig främmande språk eller har en känsla för konsten måste studera i staden Yogyakarta. Denna plats har några av de bästa lärande institutioner i Indonesien såsom Bahasa Indonesia språkskola och indonesiska Institute of the Arts.

Se MBA-examina in Yogyakarta i Indonesien 2019

sökresultat funna Filter

Master i Management

Universitas Gadjah Mada
Campusstudier Heltid 18 - 24 månader Februari 2020 Indonesien Yogyakarta

MM FEB UGM är en ledande handelsskola i Indonesien, som erbjuder högkvalitativ företagsutbildning som präglas av starka och kompetenta fakultetsmedlemmar, dynamisk läroplan, samverkande och kreativ inlärningsprocess och trevlig akademisk atmosfär. Internationellt ackrediterad av AACSB (The Association to Advance Collegiate Schools of Business) är programmet nu det enda representativa MBA-programmet i Indonesien som är globalt erkänt.