MBASTUDIES.SE

De mest populära MBA-programmen in Goa Indien 2019

Eleverna undrar ofta om sitt beslut att kliva ut ur näringslivet och ge dig ut på en dyr MBA var klok. Tills nyligen var den svåraste delen av en MBA få godkänt av en topp handelshögskola. Med en MBA var motsvarande mellan två-och-ett-halvt och fyra år extra rating erfarenhet. Det är i tider som dessa som du inser det verkliga värdet av en MBA.

En Master of Business Administration (MBA) presenteras för studenter efter avslutad två år av avancerade och specialiserade studier som täcker ämnen såsom affärer, ledning, finans och redovisning. Tjänar en MBA kan ge akademiker en konkurrensfördel gentemot andra arbetssökande i en aggressiv arbetsmarknaden.

 

Hittade i södra delen av Asien, är Indien näst mest befolkade landet i världen med ungefär 1,27 miljarder människor. Indien har fyra typer av universiteten, Centrala universitet, statliga universitet, Anses universitet och privata universitet som består i över 550 institutioner.

Goa är känt för att vara den minsta staten i Indien och dess huvudstad är staden Panaji. Den är värd ett stort antal turister årligen skyldig sina sandstränder och unik arkitektur. Förutom de fem tekniska institutioner och en Medical Institute finns här, det finns många högskolor och centra för högre utbildning.

Se MBA-examina in Goa i Indien 2019

sökresultat funna Filter

PGDM i stora data (ekvivalent med MBA)

Goa Institute of Management
Campusstudier Heltid 2 år juni 2020 Indien Panaji

Enligt den amerikanska presidiet för arbetsstatistik förväntas affärsanalytikerna öka med 22 procent år 2020. Enligt en ny McKinsey

Postgraduate Program In Management (PGDM) - Motsvarande MBA

Goa Institute of Management
Campusstudier Heltid 2 år juni 2020 Indien Panaji

GIM PGDM-programmet är erkänt som bland de bästa i Indien för sitt intensiva, fördjupande och innovativa tillvägagångssätt. Inom två år genomgår en deltagare i GIM PGDM-programmet fullständig omvandling genom en pedagogik som är intellektuellt stimulerande och lägger stor vikt vid innovation.

PGDM i Healthcare Management (motsvarande MBA)

Goa Institute of Management
Campusstudier Heltid 2 år juni 2020 Indien Panaji

Goa Institute of Management PGDM HCM är ett tvåårigt heltidsprogram som tillgodoser den ökande korporationen av vården. Programmet syftar till att utbilda nästa generations ledare inom hälso- och sjukvården för att förbättra kvaliteten och värdet av vården och fördjupa de kunskaper som behövs för att göra dessa förbättringar.