MBASTUDIES

Sök bland MBA-program Ideell organisation på deltid i USA 2021

MBA är i särklass den mest framgångsrika grad av 20-talet. Titta på de amerikanska statistiken. Den första examen gavs inte ut förrän 1900. I slutet av 20-talet hade en marknadsandel på 27% av alla examen grader ges ut.

En NPO eller ideell organisation, är ett företag som arbetar för att ge välgörande hjälp till samhällen över hela världen. Eleverna lär sig att bidra till mänsklig service, hälsovård, utbildning, och miljömässiga fördelar till vissa områden.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

Kontakta skolor Bästa MBA-programmen Ideell organisation på deltid i USA 2021

2 Resultat i Ideell organisation, Amerikas förenta stater Filter

Mba - förvaltning av ideella organisationer

College of Mount Saint Vincent
MBA
<
Deltid
<
2 år
Engelska
Campusstudier

Collegeens MBA-program utrustade studenter med ledarskapsförmåga och affärsförmåga för att tjäna både vinst- och ideella sektorer. Programmet erbjuder en studentcentrerad lärm ...

Läs mer

Inlägg MBA-certifikat

University of Portland, Pamplin School of Business
MBA
<
Deltid
<
2 år
Engelska
Campusstudier

Den Pamplin School of Business MBA-program har ett av marknadens bredaste arrayer av valbara kurser i Oregon. Vi erbjuder rigorösa kurser i många specialiserade områden som er ...

Läs mer