MBASTUDIES

Se MBA-program Hotell och turism på deltid i Ludwigshafen, Tyskland 2021

En masterexamen i företagsadministration (MBA) får de studenter som som slutför ett studieprogram som undersöker olika aspekter av näringslivet, inklusive marknadsföring, ekonomi, redovisning och mänskliga resurser. Det är både en professionell examen och den högsta inom sitt ämnesområde.

Turism och gästfrihet är ett studieprogram som kan förbereda studenterna för flera karriärvägar från evenemangsplanerare till semesterresenärer. Studenter som slutför programmet kan kunna hitta jobb över hela världen på grund av de färdigheter som lärt sig som kan vara användbara i nästan alla länder.

Tyskland är en stor destination för internationella scholarsand har en högkvalitativ högre utbildning. Värdet på denna utbildningsnivå har förbättrats genom Tyskland 's starka ekonomi. Utländska studenter har utmärkta levnadsstandarden i en trygg och säker miljö. Berlin är huvudstad.

Be om information MBA-program Hotell och turism på deltid i Ludwigshafen i Tyskland 2021

1 Resultat i Hotell och turism, Ludwigshafen Filter

MBA Wine, Sustainability & Sales

MBA
<
Deltid
<
4 terminer
Engelska
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet

Master of Business Administration (MBA) with an international approach and focus on sustainable management and sales concepts, using real-world examples from today's wine indu ...

Läs mer