4 MBA Program i Hotell och turism i Nordamerika for 2024

MBA Program i Hotell och turism i Nordamerika for 2024Filter
    • San Diego, Amerikas förenta stater

    Heltid

    12 månader

    På Campus

    Engelsk

    Master of Business Administration (MBA) med en koncentration i Hospitality Management är en intensiv och innovativ examen som förbereder studenterna för att bli effektiva chefer och ledare för hotellbranschen. Programmet erbjuds i samarbete med Vatel Institute of Hospitality Management och Alliant International University.

    • Los Angeles, Amerikas förenta stater

    Heltid

    12 månader

    På Campus

    Engelsk

    Master of Business Administration (MBA) med en koncentration inom gästfrihetshantering är en intensiv och innovativ examen som förbereder studenterna för att bli effektiva chefer och ledare inom gästfrihetsbranschen. Programmet erbjuds i samarbete med Vatel Institute of Hospitality Management och Alliant International University.

    • Online
    • Orlando, Amerikas förenta stater
    • + 2 more

    Heltid, Deltid

    18 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    Denna MBA lärs ut av kvalitetsproffs och fokuserar på turismområdet. I strukturer relaterade till de senare utexaminerade upptar positioner relaterade till försäljning, marknadsföring, kommunikation, ledning, inköp, logistik, rådgivning, produktion av produkter eller tjänster inom turism och gästfrihet, ledning eller administration.

    • Pomona, Amerikas förenta stater

    På Campus

    Engelsk

    College of Business Administration, i samarbete med The Collins College, erbjuder en magisterexamen i företagsekonomi, med tonvikt inom hotellbranschen.