36 MBA Program i Hotell och turism i Europa for 2024

MBA Program i Hotell och turism i Europa for 2024Filter
    • UK Online, Storbritannien

    Heltid, Deltid

    1 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    MBA är ledarskapskvalificering för chefer. Designad för din framgång skapar MBA distinkta chefer med omfattande kunskaper om de senaste affärsmetoderna. Denna specialiserade MBA i turism undersöker de olika koncepten för ledningens funktioner inom turistnäringen, utvärderar hur turismen är strukturerad och organiserad som ett företag och hur det kan hållas operativt som en destination i det globala sammanhanget. Även om det kan vara en viss bias mot brittisk praxis, särskilt med tanke på fallstudie diskussioner, bör programmet anses vara globalt när det gäller dess täckning av turism.

    • Barcelona, Spanien

    Heltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    Få en MBA inom ett specialiserat område för att öka din tillväxtpotential inom alla branscher! ESEIs Specialized MBA är ett perfekt program för att få sektorsspecifik kunskap som kan tillämpas direkt på en bransch som är relevant för dina framtida mål. MBA-specialiseringar inkluderar Business Management; Digital entreprenörskap; Marknadsföring och kommunikation; Internationella relationer och internationella affärer; Digital marknadsföring; Turism och gästfrihet.

    • Crans-Montana, Schweiz

    Heltid

    1 år

    Blandad, Distansutbildning, På Campus

    Engelsk

    Undervisas uteslutande på vårt campus i Crans-Montana, detta är vårt flaggskeppsprogram. På ett intensivt år kommer du att ställa upp för en ledande befattning. Inkluderar en utflykt, ett urval av två karriärfokuserade specialiseringar under din andra termin, plus ett verkligt konsultprojekt med ett ledande gästfrihetsmärke.

    • Geneva, Schweiz

    Heltid, Deltid

    På Campus

    Engelsk

    • Switzerland Online, Schweiz

    Deltid

    18 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    Vårt onlineprogram är 100% online! Det är en möjlighet för dig att avancera i din karriär och att utveckla nya färdigheter inom hållbar gästfrihet.

    • Barcelona, Spanien
    • Online

    Heltid

    10 månader

    Distansutbildning, På Campus

    Engelsk, Spanska

    Denna examen syftar till att utveckla studenternas karriärer som direktörer, områdeschefer eller entreprenörer, vilket gör det möjligt för dem att förvärva de kunskaper och färdigheter som krävs för beslutsfattande inom sektorn. Studenterna har chansen att lära sig inte bara specifika turism- och hotellledningsämnen, utan faktiskt studera discipliner, som är grundpelarna i företagsledning ur ett tvärvetenskapligt perspektiv.

    • Troyes, Frankrike

    Heltid

    2 år

    På Campus

    Engelsk

    Y SCHOOLS skapades 1992 som Groupe ESC Troyes. Det är den yngsta franska handelshögskolan. Den åtnjuter alla nationella ackrediteringar (fullt erkännande av det nationella ministeriet för högre utbildning och forskning, ackrediterat av ”Conférence des Grandes Ecoles” i Frankrike, etc.) och är medlem i EFMD och AACSB.

    • Riga, Lettland

    Heltid

    2 år

    På Campus

    Engelsk

    Studieprogrammet "Turism Strategic Management" förbereder studenter för arbete inom fältet över hela världen. Detta är en fantastisk möjlighet för studenter som ser sin karriär i en internationell miljö. I det här programmet kommer du att få strategiska lednings- och planeringsfärdigheter och lära dig regelbundenheterna och teknikerna för prognoser. Du kommer att lära dig att analysera, studera och förutse trender inom turism- och gästfrihetsområdet i Baltikum och runt om i världen.

    • Madrid, Spanien

    Heltid

    1 år

    På Campus

    Spanska, Engelsk

    MBA International Hotel & Tourism Management strävar efter utvecklingen av de kompetenser, färdigheter och kunskaper som krävs för att verka framgångsrikt i en global miljö.

    • Bremen, Tyskland

    Heltid

    3 terminer

    På Campus

    Engelsk

    Grundläggande företagskunskap och ämnesspecifika förmågor: MBA i internationell turism vid International Graduate Center (IGC) förbereder dig för att bli ledande inom den dynamiska turistnäringen. Under de senaste decennierna har turismen blivit en av de snabbast växande ekonomiska sektorerna i världen.

    • Online

    Heltid

    12 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    Vår MBA i gästfrihetshantering kommer att ge gästfrihetspersonal och utexaminerar färdigheter och kunskaper för att gå vidare i sin karriär. Detta MBA-program hjälper dig att utveckla avancerade färdigheter i kritiskt tänkande och bygga affärsmodeller inom gästfrihetssektorn.

    • Madrid, Spanien

    Heltid

    1 år

    Blandad, Distansutbildning, På Campus

    Spanska

    MBA i hållbar turism är ett specialiserat program för att ansvarsfullt leda och hantera utvecklingen och tillväxten av turismföretag, med positiva ekonomiska, sociala och miljömässiga effekter. Detta program riktar sig till personer som vill specialisera sig och boosta sin karriär med en omfattande studieplan baserad på värderingar och de senaste administrations- och digitaliseringsteknikerna och verktygen.

    • Ambleside, Storbritannien

    Heltid, Deltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    MBA Tourism Management riktar sig till befintliga branschpersonal som vill optimera sin karriärpotential och ger flexibla studie- och prissättningsalternativ så att du kan uppnå dina utbildningsförhållanden utan att kompromissa med arbets- och familjeåtaganden.

    • Online
    • Valencia, Spanien

    Deltid

    12 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    Området Hospitality Management kräver ett extremt fokus på kundservice och tillfredsställelse samtidigt som man upprätthåller en lönsam verksamhet. Besöksnäringen och turismsektorn är en mycket mångsidig och omfattande sektor som inkluderar ett stort antal industrier som arbetar tillsammans för maximalt värdeskapande. Rushford MBA med specialisering i Hospitality and Tourism Management förbereder dig för att lyckas som chef och ledare inom hotell- och turismföretagen. Chefer inom dessa sektorer förväntas ha en grundlig förståelse för hur de olika komponenterna och sektorerna möts för att erbjuda övertygande alternativ till kunderna. Tillsammans med Rushfords grundläggande MBA-läroplan ger denna MBA en grundlig affärsutbildningserfarenhet till studenter och yrkesverksamma som vill göra en framgångsrik karriär i denna bransch.

    • Prague, Tjeckien

    Deltid

    12 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    Turism är ett av de snabbast växande företagen idag, och företagen fortsätter att behöva användbar kunskap från akademiskt förberedda chefer. EIASM:s MBA i turism, gästfrihet och evenemangsledning undersöker teorier, tekniker och affärsmodeller inom turism och event management.