MBASTUDIES

Jämför MBA-program Hotell & Restaurang 2021 i Pomona i USA

MBA står för Master i Business Administration och består av ett program för läroplan som ger en grund i de centrala begreppen verksamhet, inklusive ledning, finans, ekonomi, försäljning, marknadsföring, human resource management och supply chain management.

Att ha en MBA inom Hospitality kan du landa i toppositioner, i gästfrihet verksamhet. Vissa positioner som du kan sikta på är boende och Hotel Manager, Food Service Manager och Convention Services Manager. Tänk dig den höga mängden lönecheck betalas för dessa positioner. En MBA inom Hospitality förbereder dig för dessa ledande roller.

Utbildning i USA ges huvudsakligen av den offentliga sektorn, med styrning och finansiering kommer från tre nivåer: stat, lokal och federal, i den ordningen.De gemensamma kraven för att studera på en högre utbildningsnivå i USA kommer att inkludera din antagning uppsats (även känd som redogörelse för syftet eller personligt uttalande), registerutdrag, rekommendation / brev referens, språktest

Be om information MBA-program Hotell & Restaurang i Pomona i USA 2021

1 Resultat i Hotell & Restaurang, Pomona Filter

MBA med gästfrihetshantering

California State Polytechnic University Pomona The Collins College of Hospitality Management
MBA
Sep 2021
Engelska
Campusstudier

College of Business Administration, i samarbete med The Collins College, erbjuder en magisterexamen i företagsekonomi, med tonvikt inom hotellbranschen.

Läs mer