3 MBA Program i Hotell & Restaurang i Spanien for 2024

MBA Program i Hotell & Restaurang i Spanien for 2024Filter
    • Barcelona, Spanien
    • Online

    Heltid

    10 månader

    Distansutbildning, På Campus

    Engelsk, Spanska

    Denna examen syftar till att utveckla studenternas karriärer som direktörer, områdeschefer eller entreprenörer, vilket gör det möjligt för dem att förvärva de kunskaper och färdigheter som krävs för beslutsfattande inom sektorn. Studenterna har chansen att lära sig inte bara specifika turism- och hotellledningsämnen, utan faktiskt studera discipliner, som är grundpelarna i företagsledning ur ett tvärvetenskapligt perspektiv.

    • Online
    • Valencia, Spanien

    Deltid

    12 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    Området Hospitality Management kräver ett extremt fokus på kundservice och tillfredsställelse samtidigt som man upprätthåller en lönsam verksamhet. Besöksnäringen och turismsektorn är en mycket mångsidig och omfattande sektor som inkluderar ett stort antal industrier som arbetar tillsammans för maximalt värdeskapande. Rushford MBA med specialisering i Hospitality and Tourism Management förbereder dig för att lyckas som chef och ledare inom hotell- och turismföretagen. Chefer inom dessa sektorer förväntas ha en grundlig förståelse för hur de olika komponenterna och sektorerna möts för att erbjuda övertygande alternativ till kunderna. Tillsammans med Rushfords grundläggande MBA-läroplan ger denna MBA en grundlig affärsutbildningserfarenhet till studenter och yrkesverksamma som vill göra en framgångsrik karriär i denna bransch.

    • Online
    • Orlando, Amerikas förenta stater
    • + 2 more

    Heltid, Deltid

    18 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    Denna MBA lärs ut av kvalitetsproffs och fokuserar på turismområdet. I strukturer relaterade till de senare utexaminerade upptar positioner relaterade till försäljning, marknadsföring, kommunikation, ledning, inköp, logistik, rådgivning, produktion av produkter eller tjänster inom turism och gästfrihet, ledning eller administration.