MBASTUDIES

Jämför MBA-program Hotell & Restaurang 2021 i Lyon i Frankrike

För att ta en masterexamen i företagsadministration (MBA) måste man uppfylla examenskraven på ett studieprogram vid en handelshögskola. Många skolor erbjuder studier i företagsekonomi på heltid, deltid eller på internet.

Att ha en MBA inom Hospitality kan du landa i toppositioner, i gästfrihet verksamhet. Vissa positioner som du kan sikta på är boende och Hotel Manager, Food Service Manager och Convention Services Manager. Tänk dig den höga mängden lönecheck betalas för dessa positioner. En MBA inom Hospitality förbereder dig för dessa ledande roller.

Frankrike erbjuder en superb högskolesystemet att inte bara medborgarna utan även utlänningar. Landet 's dynamiska kultur lockar utländska studenter och de som är intresserade av att fullfölja internationella kurser. Frankrike har en tradition av vetenskaplig och teknisk innovation. Detta säkerställer att forskare fullt ut utnyttja sin kreativitet.

Lyon ligger i östra-centrala Frankrike. Det är staden med mer än 400.000 invånare. Lyon har många universitet, högskolor och andra mindre inrättningar för högre utbildning.

Be om information MBA-program Hotell & Restaurang i Lyon i Frankrike 2021

1 Resultat i Hotell & Restaurang, Lyon Filter

MBA i International Hospitality Management

SHG Lyon
MBA
<
2 år
Engelska
Franska
Campusstudier

Visst, en av bästa MBA-examen i Frankrike och i världen för att bli ledande inom Hospitality Management. Du kommer att träna i varje avdelning för att bli direktör.

Läs mer