$close

Filter

Visa resultat

Jämför MBA-program Hotell & Restaurang 2022/2023 i Lyon i Frankrike

För att ta en masterexamen i företagsadministration (MBA) måste man uppfylla examenskraven på ett studieprogram vid en handelshögskola. Många skolor erbjuder studier i företagsekonomi på heltid, deltid eller på internet.Att ha en MBA inom Hospitality kan du landa i toppositioner, i gästfrihet verksamhet. Vissa positioner som du kan sikta på är boende och Hotel Manager, Food Service Man… Läs mer

För att ta en masterexamen i företagsadministration (MBA) måste man uppfylla examenskraven på ett studieprogram vid en handelshögskola. Många skolor erbjuder studier i företagsekonomi på heltid, deltid eller på internet.

Att ha en MBA inom Hospitality kan du landa i toppositioner, i gästfrihet verksamhet. Vissa positioner som du kan sikta på är boende och Hotel Manager, Food Service Manager och Convention Services Manager. Tänk dig den höga mängden lönecheck betalas för dessa positioner. En MBA inom Hospitality förbereder dig för dessa ledande roller.

Frankrike erbjuder en superb högskolesystemet att inte bara medborgarna utan även utlänningar. Landet 's dynamiska kultur lockar utländska studenter och de som är intresserade av att fullfölja internationella kurser. Frankrike har en tradition av vetenskaplig och teknisk innovation. Detta säkerställer att forskare fullt ut utnyttja sin kreativitet.

Lyon ligger i östra-centrala Frankrike. Det är staden med mer än 400.000 invånare. Lyon har många universitet, högskolor och andra mindre inrättningar för högre utbildning.

Läs mindre
Läs mer om att studera i Frankrike
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
Rekommenderade Senaste Titel
SHG Lyon
Lyon, Frankrike

Visst, en av bästa MBA-examen i Frankrike och i världen för att bli ledande inom Hospitality Management. Du kommer att träna i varje avdelning för att bli direktör.

Visst, en av bästa MBA-examen i Frankrike och i världen för att bli ledande inom Hospitality Management. Du kommer att träna i varje avdelning för att bli direktör. -
MBA
2 år
Engelska, Franska
Campusstudier