5 Deltid MBA Program i Hotell & Restaurang 2024

Deltid MBA Program i Hotell & Restaurang 2024Filter
    • Doha, Qatar

    Heltid, Deltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    MBA Global in Hospitality Management Pathway är utformad för att matcha din befintliga erfarenhet, nuvarande roll och framtida planer. Stiftelsen ger en grundlig förankring i strategiskt ledarskap, finansiell prestationshantering, global verksamhet, marknader och resurser, affärsforskningsmetoder och dataanalys. MBA Global Hospitality Management Pathway fokuserar på aktuella branschtrender, hantering av hotellverksamhet, servicekvalitet och kundupplevelsehantering.

    • Online
    • Valencia, Spanien

    Deltid

    12 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    Området Hospitality Management kräver ett extremt fokus på kundservice och tillfredsställelse samtidigt som man upprätthåller en lönsam verksamhet. Besöksnäringen och turismsektorn är en mycket mångsidig och omfattande sektor som inkluderar ett stort antal industrier som arbetar tillsammans för maximalt värdeskapande. Rushford MBA med specialisering i Hospitality and Tourism Management förbereder dig för att lyckas som chef och ledare inom hotell- och turismföretagen. Chefer inom dessa sektorer förväntas ha en grundlig förståelse för hur de olika komponenterna och sektorerna möts för att erbjuda övertygande alternativ till kunderna. Tillsammans med Rushfords grundläggande MBA-läroplan ger denna MBA en grundlig affärsutbildningserfarenhet till studenter och yrkesverksamma som vill göra en framgångsrik karriär i denna bransch.

    • Zurich, Schweiz

    Heltid, Deltid

    16 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    I slutet av Mästaren (MBA) i International Hotel och Hospitality Management utbildningen akademiker kommer att kombinera teori med sitt eget arbete reservdelar och visa god kännedom om Hotel och Hospitality management.

    • Zurich, Schweiz

    Heltid, Deltid

    16 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    I slutet av Mästaren (MBA) i Nutrition och måltidskunskap (Food Service Management) utbildningen akademiker kommer att kombinera teori med sitt arbete reservdelar och visa en god kännedom om kost och måltidskunskap (Food Service Management).

    • Online
    • Orlando, Amerikas förenta stater
    • + 2 more

    Heltid, Deltid

    18 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    Denna MBA lärs ut av kvalitetsproffs och fokuserar på turismområdet. I strukturer relaterade till de senare utexaminerade upptar positioner relaterade till försäljning, marknadsföring, kommunikation, ledning, inköp, logistik, rådgivning, produktion av produkter eller tjänster inom turism och gästfrihet, ledning eller administration.