MBASTUDIES

Jämför MBA-program Hållbar utveckling i Afrika 2020

MBA står för Master i Business Administration och består av ett program för läroplan som ger en grund i de centrala begreppen verksamhet, inklusive ledning, finans, ekonomi, försäljning, marknadsföring, human resource management och supply chain management.

Program inom hållbarhet fokuserar vanligtvis på att hantera resurser effektivt för att minimera skador på miljön och minska avfallet. Instruktion i naturliga eller syntetiska resurser kan ge data för att utvärdera processernas långsiktiga lönsamhet och miljöpåverkan. Eleverna kan förbereda sig för att ta itu med bekymmer om hållbara gröna metoder.

Kan någon annan region kan matcha olika och dimension av Afrika? Med imitable historia, landskap och kulturella bidrag, knappast några regioner har en studie utomlands möter som är mer utmanande eller mer tillfredsställande när det gäller att studera.

Se alla MBA-program Hållbar utveckling i Afrika 2020

1 Resultat i Hållbar utveckling, Afrika Filter

MBA i energi och hållbarhet

Exeed School of Business and Finance
Förenade arabemiraten, Sharjah + 25 Mer
MBA
September 2020
Engelska
Campusstudier
Online

Det ettåriga MBA-programmet för energi och hållbarhet är ett omfattande program för yrkesverksamma som vill uppnå kunskap inom hållbar energi och energihantering. Efter avslut ...

Läs mer