MBASTUDIES.SE

Jämför de 72 mest populära MBA-programmen i Frankrike 2019

Frankrike är en perfekt studieplats för innovation, teknik och utveckling. Det finns många utbildningsinstitut som erbjuder utmärkta MBA-program. Det är kulturellt och intellektuellt stimulerande att ta en MBA i Frankrike, bland internationella studenter och yrkesverksamma samt 10 av världens 100 största företag. För att inte tala om skönheten man ser i städerna och på landsbygden. 

Med en MBA-examen från Frankrike är man väldigt attraktiv för arbetsgivare. En hög andel studenter som tar en MBA-examen i Frankrike rekryteras för att arbeta med internationella affärer och företag i Frankrike, Europa och över hela världen. Studenter som tar en MBA i Frankrike lär av framstående lärare såväl som av varandra, då elevkåren är unikt mångkulturellt, något som bjuder på många olika perspektiv.

Ta en titt på MBA-program i Frankrike nedan och hitta den examen som hjälper dig nå dina mål!

sökresultat funna Filter

MBA i International vin & sprit hantering

VATEL Bordeaux - International Business School - Hotel, Tourism, Wine & Spirits Management
Campusstudier Heltid 18 - 30 månader November 2019 Frankrike Bordeaux

Det unika 18-månadersprogram är tillägnad studerande som är villiga att arbeta på den internationella scenen i vin- och spritbranschen. Undervisade 100% på engelska, var programmet utformat utifrån professionella aktuella förväntningar och framtida sysselsättningstrender.

Master of Business Administration

The American Business School of Paris
Campusstudier Heltid 2 år Kontakt Skolan Frankrike Paris

MBA i geopolitik som erbjuds av American Business School är en tvåårig

MBA International Business och marknadsföring

ISC Paris Business School
Campusstudier Heltid 16 - 16 månader Oktober 2019 Frankrike Paris

Skaffa operativa färdigheter i projektledning för att arbeta i internationella organisationer och projekt mastering av tekniker, metoder och modeller i projektledning med stöd av erfarenheter.

MBA Vin

Burgundy School of Business
Campusstudier Heltid 1 år September 2019 Frankrike Dijon

MBA-vinet

Aerospace MBA

Toulouse Business School
Campusstudier Heltid Deltid September 2019 Frankrike Toulouse

Aerospace MBA ger en världsklass utbildning effektivt och bekvämt för erfarna chefer som vill utveckla sin internationella ledningskompetens och ledarskap inom flygindustrin.

Internationella MBA

ESLSCA Business School
Campusstudier Heltid 2 år Oktober 2019 Frankrike Paris

Vårt internationella MBA-program är ett skräddarsyddat program som kombinerar en stark bakgrund i allmän företagsutbildning med en djup förståelse för den ekonomiska och kulturella miljön i utvalda regioner i världen.

MBA i turism, fritid och event management

Groupe ESC Troyes in Champagne
Campusstudier Heltid 2 år Kontakt Skolan Frankrike Troyes

Groupe ESC Troyes i Champagne skapades 1992, är därför den yngsta Franska Business School. Det har alla nationella ackrediteringar (fullt erkännande av det nationella ministeriet för högre utbildning och forskning, ackrediterade av "Conférence des Grandes Ecoles" i Frankrike, etc.) och har precis börjat ansökan om internationellt ackreditering (EFMD + AACSB). Det går för närvarande 4 stora skolor: - School of International Business & Management (grundutbildning: 4 År Kandidatexamen med högsta betyg, 34 dubbla examina över hela världen, fördelarna med en viss etikett från den franska och den tyska regeringen) - Graduate School of Management (2 magisterexamen med majors i marknadsföring och strategi, HRM, finans, innovation och entreprenörskap). - Institutionen för turism, fritid och evenemang Management (3 års kandidatexamen + MBA) - Högskolan för Design (3 års kandidatexamen + 2 År Magisterexamen) Studenten befolkningen är nu 1700 elever (440 år 2004) + 380 internationella utbytesstudenter. Dess (verkligen lever) internationellt nätverk (student- och lärar / forskningsutbyte) består av 196 partneruniversitet.

Master of Science (MSc)

La Rochelle Education Group
Campusstudier Heltid 1 - 2 år September 2019 Frankrike La Rochelle

• MSc över 24 månader (september startdatum): öppen för studenter med minst 3 år efter gymnasiet eller internationellt motsvarande • MSc Fast Track över 16 månader (februari startdatum): öppen för studenter med minst 3 år efter gymnasiet eller internationellt motsvarande • MSc över 12 månader (september startdatum): öppet för studenter med minst 4 år efter gymnasiet eller internationellt motsvarande • 24 månader (120 ECTS), 16 månader (120 ECTS) eller 12 månader (60 högskolepoäng) • Heltid / Möjlighet till en arbetsstudiebana beroende på valt spår och specialisering • Statligt certifierade kvalifikationer, motsvarande 5 års utbildning efter gymnasiet - Möjlighet till dubbel- eller trippelutbildning med en civilingenjör, universitetsmasters och / eller en RNCP nivå I beroende på specialisering • AACSB ackrediterad

Mba

ESA Business School - Ecole Supérieure des Affaires
Campusstudier Heltid Deltid 16 månader September 2019 Libanon Beirut Frankrike Paris + 3 fler

MBA möjligt för studenter att skaffa sig fördjupade kunskaper inom management och utveckla en känsla av självständighet, laganda och kulturell öppenhet. MBA är en verklig process av själv-konstruktion.

MBA i lyx marknadsföring, vin och gästfrihet

EIML Paris Ecole Internationale de Marketing du Luxe
Campusstudier Heltid September 2019 Frankrike Paris

Undersöka hur man kan skapa en enastående upplevelse för vin och hotell konsumenter, och hur man kan öka deras lojalitet i detta specifika marknad där tjänster är de viktigaste nyckelfaktorer för framgång.

Internationella MBA

emlyon business school
Campusstudier Heltid 12 månader September 2019 Frankrike Lyon

Delta i en kulturellt och yrkesmässigt diversifierad kohort som ger dig förstahands erfarenhet av att arbeta med olika nationaliteter och sektorer. Förbered dig på en internationell ledarposition och ett stort spännande nätverk!

MBA I Luxury Brand Management

IFA Paris
Campusstudier Heltid 15 månader September 2019 Frankrike Paris Kina Shanghai Turkiet Istanbul + 4 fler

IFA Paris Luxury Brand Management-program är unikt för att överväga alla dimensioner av lyx bortom mode och affärer.

MBA i sportmarknadsföring

SMS - Sports Management School
Campusstudier Deltid 2 år Oktober 2019 Frankrike Courbevoie

Den 2: a årliga MBA i sportmarknadsföring är för framtida experter i marknadsföringsvärlden. Efter MBA: s 1: a året i idrottsledning, som är en gemensam kärna, fokuserad på sportverksamhetens kompetens, syftar MBA 2 inom sportmarknadsföring till professionell integration. Det ger de färdigheter som krävs för att träna i universum av detta alternativ och att få förståelse och problem med sportmarknadsföring. Nästa skolår kommer att vara i oktober.

MBA i förvaltning av informationsteknik ONLINE

Schiller International University - Florida, Heidelberg, Madrid, Paris
Internet Heltid 15 månader Öppen antagning Amerikas förenta stater Tampa Frankrike Paris + 2 fler

Management of Information Technology MBA-programmet är utformat för att möta den växande efterfrågan på IT-chefer.

MBA (Master of Business Administration)

Grenoble Ecole de Management
Campusstudier Heltid Deltid 2 år Kontakt Skolan Ryssland Moscow Frankrike Grenoble Tyskland Berlin Georgien Tbilisi + 7 fler

MBA erbjuder ett 500-timmars general management program i en triple-ackrediterade International Business School. Vår MBA tillämpas högt i innehåll, levereras av ett team som samlar akademiska specialister tillsammans med chefer och konsulter från ett brett spektrum av sektorer.