Filter
MBA
Frankrike Chambéry Studietyp: Alla Tempo: Alla

De mest populära MBA-programmen i Chambéry Frankrike 2019

Ett masterprogram i företagsadministration, en MBA, är en examen som man får när man slutfört ett studieprogram med fokus på företagsledning. Man studerar först och främst ekonomi, redovisning, HR och andra affärsrelaterade ämnen.

En Master of Business Administration eller MBA är en tvåårig forskarnivå grad att individer kan fortsätta efter att ha tagit en kandidatexamen. Tjänar en MBA kan hjälpa akademiker att få den viktiga kunskaper, färdigheter och erfarenhet de behöver för att starta en karriär i näringslivet.

 

Frankrike, officiellt Republiken Frankrike, är en enhetsstat semi-republik ligger främst i Västeuropa, med flera utomeuropeiska regioner och territorier.

Chambéry staden vilar i Rhône-Alpes, Frankrike. Det är huvudstad i departementet Savoie och har mer än 50.000 invånare. Staden har många högskolor.

Se MBA-examina i Chambéry i Frankrike 2019

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

Examina
Plats
Frankrike
Chambéry
Studietyp
Tempo
INSEEC Chambéry campus

MBA / MSc. marknadsföring ... [+]

MSc. / MBA-marknadsföring

Alla klasser lärs på engelska.

Kursen syftar till att ge internationella studenter de kunskaper och färdigheter som krävs för att fungera effektivt i en global miljö med fokus på:

Brand Management, Digital strategi och ledande affärs- och företagsstrategier samt fördjupad kunskap om Management och Marketing.Mobile Marketing Färdigheter för att utveckla praktiska färdigheter som behövs för att fungera i en professionell arbetsmiljö: hantera multikulturella team på olika webbplatser med effektiva beslutsförmågor. Community Management, Editorial Strategy.KARRIÄRMÖJLIGHETER

Kursen kan tillämpas direkt på Digital Marketing och Communication, Community Management, Marketing, Food and Wine Marketing, Brand Management och Consumer Behavior.... [-]

Frankrike Chambéry
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
2 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska